Ocak 21, 2013

The Body Shop Drops Of Youth Serumu Biterken..

The Body Shop Nutriganics Serum-Drop Of Youth


The Body Shop'tan aldığım serumu kullanmaya başlayalı iki aya yakın bir süre geçti..Artık sağlıklı bir şekilde yorum yapabilirim :)



Gündüz ve gece aksatmadan kullandım,günlük nemlendiricilerin altına uyguladım.
Cilt tipimin karma olduğunu ilave ediyorum ve önce tanıtıyorum;



Drops Of Youth serumunun vaadi daha düzgün görünen,nem dengesini sağlayan bir cilt.Anında nemlendirme özelliği olduğu, yaşlanma belirtileri gösteren veya göstermek üzere olan ciltler için olduğu yazıyor.
%99 doğal orjinlerden geliyor.
Ecocert sertifikasına sahip dünya üzerindeki 15.000 üründen bir tanesi:)
Bu sertifika ile ilgili bir alıntı paylaşmak istiyorum;bu tarz sertifikalara sahip ürünler kullanırken hep içim çok rahat çünkü;

ECOCERT 2002 yılında Fransa'da kurulmuş olan, dünyada tüm özel ve kamu kuruluşları tarafından tanınan bir sertifikalandırma kurumudur.
Ecocert tarafından sertifika hak edebilmek için geleneksel kozmetik ürünleri yönetmeliklerinden çok daha üst derece zorunlulukları yerine getirmek gerekmektedir. Bu zorunluluk, tüketiciye, üretim zincirindeki tüm süreçlerin ve ürünün içindeki maddelerin değerlendirilmesine, en kaliteli ekolojik içeriğin kullanılmasına ve çevreye gösterilen duyarlılık konularına kadar garanti verir. Ecocert sertifikası; ürünün organik olduğunu kanıtlayan bir belgedir.

Makeupalley'deki yorumlar ürünün işe yaradığı yönünde,özellikle yağlı karma ciltler için nem dengesi ile ilgili sıkıntıları gidermiş gibi gözüküyor..
Benim cildim her temizleme seansından sonra kabarır,özellikle kullanığım tonikler fazla alkol içeriyorsa yandık,kızarır bile.Drops Of Youth'un hassas-karma ciltler için nem dengesi kurmada faydalı olduğunu rahatlıkla yazabilirim.
Kuru ciltler için daha yoğun serumlar -özellikle kış ayında- öneririm . Ancak yaz için ideal bir serum olduğunu düşünüyorum.Ancak gençlik serumu ürün için iddialı bir nitelendirme olur gibime geldi.

Ürünün ambalajı ve kullanımı çok güzel,tazeliğin rengi yeşil şeffaf cam bir şişe içerisinde serumumuz var. Serumu şişe içinden şırınga gibi gözüken pompası vasıtası ile alıp elimize damlatabiliyoruz.


Elimize iki damla alıyoruz, avcumuzda yedirmeden dağıtıp yüzümüze ve boynumuza uyguluyoruz.Çok çabuk emiliyor,su mu serum mu aldım sorusunu sorabilirsiniz.
Kokusu hiç yok.
Ürün de bereketli,iki damla haylice yetiyor.(Yüz ve Boyun bölgesine)

Bir daha ancak yaz döneminde alırım,çünkü sanki bana hafif geldi.Kışın gezerken ayaz yediğimde beni korumaz,ama bahar gibi geçiş mevsimlerimizin ideal ürünlerinden olmaya aday..
Aynı serinin yüz temizleme köpüğünü de kullanıyorum,onu unutmuşum gün içinde editlerim:)
İçerik(alıntıdır)
Aqua/Water (Solvent/Diluent), Alcohol Denat. (Solvent/Diluent), Glycerin (Humectant), Chondrus Crispus Powder (Abrasive), Propanediol (Viscosity Modifier), Sodium Hyaluronate (Humectant), Benzyl Alcohol (Preservative), Fagus Sylvatica Bud Extract (Skin Conditioning Agent), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Adenosine (Skin-Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate (Skin Protectant), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Citric Acid (pH Adjuster), Citronellol (Fragrance Ingredient), Buddleja Davidii Extract (Skin-Conditioning Agent), Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract/Malva Sylvestris (Mallow) Flower/Leaf/Stem Extract (Skin Conditioning Agent), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract/Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent), Benzoic Acid (Preservative), Sorbic Acid (Preservative), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

3 yorum:

  1. yazınızı okudum .ürün ile ilgili deneyimleriniz ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  2. bloğunuzu yeni keşfettim :) öncelikle elinize sağlık. ancak bu ürünü ben de kullandım ancak artık eksi hiç bir etkisini göremedim ne yazık ki :( Kullanmak isteyenlere söylemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)

      Evet ben de şişeyi bitirdim ama kalıcı bir değişiklik göremedim...
      Artık cildime mi uygun değildi ihtiyacım mı yoktu bilemediim

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)