Ocak 30, 2013

Aveseena Mineral Sea Yüz Yıkama Jeli

Aveseena Yüz Yıkama Jeli/ %100 Doğal

Yüz yıkama jellerinden Clinique ve The Body Shop'unkileri karşılaştırmıştım şuradan bakabilirsiniz.
Bugün de Aveseena markasından biraz bahsedelim ve elimdeki ürüne bakalım.
Aveseena içinde zararlı yabancı maddeler bulundurmayan bitkilerden ve doğal hammaddelerden yararlanan bir marka.Yabancı maddeler derken ne içermiyor sorusuna cevabım;
 Paraben Türevleri,Petrol Türevleri(!),Doğal Olmayan Parafin(?),Parfüm,Sentetik Boyar Maddeler YOK

150 ML ürünün içinde ne var derseniz de;
Gördüğünüz gibi Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir ibaresi var ve içindekileri okuyamayan varsa;


Aqua,Disodium Cocoamphodiacetate,Glycerin,Magnesium Laureth Sulfate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum,D-Panthenol(ProVitamin B5),Parfum(Fragrance), Disodium Laureth Sulfosuccinate,Chondrus Crispus(Moss) Extract,Magnesium PCA,Pidolic Acid,Menta Piperita (Peppermint) Extract,Eucalyptus Globulus(Eucalyplus)Extract,Camellia Sinensis (Green Tea)Extract,Aloe Barbadensis(Aloe Vera)Extract,Citric Acid, EDTA,Sequoia Sempervirens Leaf Cell Extract,Methylisothiazolinone, lodopropynyl Butylcarbamate,Butylphenyl Methylpropional.
Cildin ışıltı kazanması,gün içinde hava kirliliği,makyaj gibi olumsuz faktörlerden etkilenmiş yüzümüzü kendine getirip doğal haline getirip mat görüntüsünden kurtulması için gereken ne varsa yaptığını iddia ediyor.Kurutmadan temizliyor,canlandırıyor ve gençlik sağlıyor.Yüz florası ve PH ile uyumlu.

Ben bir süre kullandım ve yorumlarımı sizinle paylaşayım,
Öncelikel derin makyajı çıkarmıyor,toniklemek mutlaka gerekiyor.Kendi toniği de satılıyor zaten.
Ürün gayet ucuz, şu an baktım mesela 22 TL gibi bir fiyata satılıyor.İçinde yabancı içerik olmadığını kullanınca gayet rahat anlıyorsunuz,cildi hiç bir şekilde kurutmuyor buna imzamı atıyorum.Ayrıca kokusu o kadar hafif ki ve böyle ben JEL-im diye bağırmıyor,su ile jel arası aşırı da köpürmüyor.Bunu sabahları kullanıyorum ki diğer makyajımı çıkaran etkili temizleyiciler sabahki hassas cildi kızartmasın.Kuru-hassas ciltlere de gayet uygun.
Bence kullanılabilir,toniklenmesi şartı ile gayet duru ve canlanmış bir cilt yaratma savını destekliyorum.Zaten cildime dost ise benim de dostum. Sivilcelerinize iyi gelip kurutacağını sanmasam da yağlı ciltler için kurutmadan dengeleme yapabileceğini düşünüyorum ki bu şahsi fikrim,yatırım tavsiyesi değildir:)

post signature

7 yorum:

  1. Seni mimledim canım.. Buradan:
    http://cosmodemo.blogspot.com/2013/01/mimlenmisim.html

    YanıtlaSil
  2. Hoş bir alternatife benziyor^^
    Hayvanlar üzerinde deney yapmadığı için Aveseena'yı seviyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aknevari sorunları olmayan cildim olsa kesinlikle bu tarz firmalardan şaşmazdım..
      Zaten hayvanlar üzerinde test yapmayan firmalardan hemen hemen hepsi ya doğal içerikli oluyorlar ya da çevreye duyarlı politikalar izliyorlar.Paramı verirken içim rahat..

      Sil
  3. Sayfanız ne hoş..Bayıldım keşfettiğim için. Aveseena'nın eyebrow jet kaş jelini kullanan ve çok başarılı bulan bir tüketici olarak markayı da alkışlıyorum (Türklerin ABD'de gururu bu marka) hem de keşfiniz için sizi ..Sevgiler Ayşenur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysenurcum teşekkür ederim :)
      Avesena nın cilt bakımı hariç ürünlerine bakmadım,ama hemen bakıcam şimdi,jet kaş jelini merak ettim nedir ne işe yarar.İyi ki yazmışsın :)

      Sil
  4. HARİKAYMIŞ NE ZAMANDIR BÖYLE BİR ÜRÜN ARUYORDUM. SAYENDE HABERDAR OLDUM. CİLDİM ÇOK HASSAS VE İÇİNDE BOYA VE VS.. OLAN ÜRÜNLER KESİNLİKLE KULLANAMAIYORUM. FİYATIDA ÇOK İYİYİMİŞ. HEMEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)