Mart 25, 2013

İşte Benim İçimi Titreten Parfüm; EVİDENCE

Yves Rocher Evidence Parfüm ve Makyaj Çantası Hediyesi

Hafta sonunuz nasıl geçti:)
Oldukça soğuk bir hafta sonunu geride bıraktık,pazartesi geldi gene güneş açtı neyse ki:)
Size bazı indirimlerden bahsetmiştim hatırlarsınız,hafta sonu da o indirimlerden faydalanmak için harika bir gündü.


Yves Rochere gidip acaba sevdiğim parfüm Evidence 'in direk L'extrait perfume 'unu alsam nasıl olur dedim,normalde oldukça pahalı geliyordu ( Yves Rocher'e göre) o yüzde Eau de parfumunu kullanmaktaydım...

''L'extrait perfume nedir derseniz içindeki parfüm saflığı normal parfüme göre çok yüksek ve haliyle kalıcılığı da mükemmel oluyor.Koku o kadar güzel ve net ki..Normal parfümde saf yağların oranı % 15 'e kadar çıkarken L'extrait parfümde bu oran %40 'a çıkıyor''



Ama parfümünün şişesi beni tek kelime ile bitiriyordu!.Ben de öyle biteceğime cebimdeki para bitsin diyerek gidip aldım ve yanında da bir adet harika ötesi multi fonksiyonel ve ihtiyacımı harika şekilde gören bir çantayı hediye olarak aldım,mutluyum arkadaşlar:)
Şu şişeye bakıp da beğenmedim diyen var mı? Kokusu da bir o kadar sıcak ve güzel...Hiç merak edip de notalarına bakmadım siz bakıverin:)

O ponponuna yandım ve %30 indirimle 100 lira gibi bir fiyata aldım ki indirimi kaçırmadığıma çok sevindim.Yves Rocher Evidence L'extrait parfümün kalıcılığı nasıl derseniz bütün gün 3 fısfıs ile gezdim ne kıyafetimden kokusu çıktı ne de tenimden,keşke önceden de bundan alsaymışım dedim...
Kremini ise daha evvelden almış idim ve kokusu parfümü ile birebir aynı ve kalıcı...Nemlendirmesi de çok hoş,fiyatı 30 lira idi sanıyorum.

Evidence Parfümünün Nemlendiricisi


Evidence sen benim dişiliğimdeki sadeliğin kanıtısın!

Sloganımı da verdiğime göre çantaya geçelim hehe;

Yves Rocher Makyaj Çantası Hediyesi

  30 cm lik bir eni ve yarısı kadar da boyu var yani;içi dolu olduğunda normal boy bir çantaya sığmaz.Yolculuklarınızda kullanmak için ise İDEAL!
Altta sağdaki resimde baş parmağımla desteklediğim yer de aslında ayrı bir göz ve diğer parçalardan ayrı.Alt solda görebilirsiniz.O parçayı üste alıp çantayı öyle kapatabiliyorsunuz.


İçi oldukça geniş bir hacimde olduğu için tarak,kremlerim,makyaj malzemelerim saç serumum falan çok rahat aldı.Bavulumda poşet veya birden fazla makyaj çantasına gerek duymadan toparlamasını yaptım oh be dedim yani...


 Bu üstteki en küçük göz;kalemlik gibi zaten;fırçaları koymak için oldukça uygun


En büyük gözüne her şeyimi koydum.Çeyiz sandığım gibi  şuna baksanıza;bileklik makyaj malzemesi ozon yağı  ne varsa koydum:) Şişkinleştikçe dikdörtgen ve dolu bir çanta halini aldı.Yalnız çok doldurmamak lazım ne de olsa cırt cırtlı :) 

Yves Rocher Makyaj

Çok sevdiğim yahu ben bu alışverişi,kokumu da herkes çok beğendi ailem ve yakınlarım :)
Şişemi de bitse de saklayacağım,dekoratif amaçlı olarak...
Unutmadan;şişenin ağzı açılabiliyor yani içine başka bir şey de doldurup kullanabilirsiniz.
Yeni yazıda görüşmek üzere
:)

8 yorum:

  1. bu kampanyadan ben de yararlandım ve gerçekten o çanta çok kullanışlı bir hediye oldu :) parfümünün kokusunu çok merak ettim ilk fırsatta kokusuna mağazadan bakıcam, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Hatice ,sen de güle güle kullan cantanii:)

      Sil
  2. Evidence kokusunu ben de cok begeniyorum, annem de cogunlukla evidence ve DKNY parfümlerinden kullanir. :-) Kesinlikle herkes icin uygun, cok kalici bir parfüm ve senin indirimde bulmana sevindim! :-) Canta da bayagi iyiymis, Yves Rocher burada da her alisverise hediyeler veriyor <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah senin annen ağzının tadını iyi biliyor,ya da burnunun mu demeliydim:)
      indirimde oluşu cok iyi geldi,arada kampanya olunca hediye konduruyor sağolsun,keşke her alışverişte verseler sen böyle deyince sizin oraları merak etmeden duramiyorum:)

      Sil
  3. parfumu o kadar güzel anlatmıssın kı içim de kokusuna dair büyük merak uyandı :) blogunuz cok hoş :) bende ziyaretime beklerim sevgiler.. www evmelegi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkürler tabi ki ugrayacagim size:)

      Sil
  4. öyle bir anltmışsın ki inanılmaz merak ettim kokusunu.ayrıca orjinal parfüm fiyatlarının fiyatlarıyla karşılaştırınca indirimle oldukça iyi bir fiyata almışsın hele ki memnun da kaldıysan verilen tutara değer . güzl günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi ışte o yüzden indirim haberlerini paylaşinca cok ise yarayabiliyor:)
      kalicilikta beni şaşırttı cok memnun kaldım
      daha güzelleri senin olsun canim:)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)