Ocak 11, 2013

The Balm Aydınlatıcı/ Lighter than Light

The Balm Concealer * Anticernes















Bu concealerr 7.5 grammm hem sürelimm hem gezelimmm (8)














   The Balm Lighter than light concealer , herhalde benim ten rengimle en uyumlu olanların başında geliyor.Süngerli veya süngersiz kullanabiliyorum,süngeri hafif ıslatabilirim çünkü ürün formu kremsi olsa da kıvamından dolayı sürerken dikkat etmek lazım.Göz üzerine altına burun üzerime burun kanatlarıma sürüyorum.Kızarıklıklar yerini sağlıklı ten rengine bırakıyor.
















Akşama kadar durabiliyorum bununla,silinip gitmiyor.Yağlandırma da yapmadı.
Aman aman aydınlatmıyor,ten tonumu sağlıklı gösteriyor,Çok aşırı highlight karşısındayım,o fosforlu kalemler gibi buradayım demeyi sevmiyorum.Cildim de kaldırmıyor zaten:)

Ürün bereketli,mekanik çevirmeli markalarınkinden olmadığı için bitene kadar kullanabilirim.



















Niye öyle dedim ;
maybelline den dream lumitouch kapatıcım vardı.Gratisten almıştım onu da; dip kısmında mekanizma var çeviriyorsun ürün yukarıdaki fırça kıllarına çıkıyor.
Fırça kılları çok sert ama yine de önemsemedim aldım.Kasadaki kız birileri ile tartışıyordu.Elimdeki ürünün aynından iade etmeye gelmişler,kasadaki görevli haliyle fatura istiyor.İade etmeye gelen kızlar elimdekini görünce sakın alma kırılıyor falan dediler ben umursamadım ama,arada bir iki çıkar dedim.
Keşke dinleseymişim benimki de kırıldı.















İçinde ince sivri bir şeyler sokarak çevirmeye çalıştım,böylece döndürerek kullandım bir süre ama sıkıldım sonra..Kapağı düzgün takamadığımdan fırça kılları da yamuldu.Bende de hata olabilir tabi ama ne bileyim soğudum.Halbuki çok iyi üründü.
 Diyeceğim o ki bunda öyle bir sorun yok,rahat rahat kullanıyorum memnunum.Hem küçücük atıveriyorum makyaj çantama:)

Fiyatı 18 TL ydi gratisten aldım.


5 yorum:

  1. şu ilk ürün the balm kapatıcı hakkında bloglarda pek iyi yorumlar duymadığım için almadım. yapısının çok kuru olduğu söyleniyor, önerebileceğiniz bir göz altı kapatıcı var mı şöyle doğru düzgün? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnunum göz kapaklarım hafif tombik kuru olması işime geliyor.Hem süngeri ile değil parmakla uygulayınca sıkıntı çekmiyorum.Ama cildin kuru ise,kesinlikle tavsiye etmem..
      mac paint pot painterly için çok iyi deniyor,
      Maybelline ürünün kendisi benim çok hoşuma gitmişti ama işte ambalaj sorunu
      Loreal,essence hepsinin var,gratis veya watsons varsa yakınlarda cilt rengi ve yapısına en uygun olanını dene,öyle al ;)

      Sil
  2. Aaa maybelline bende kirilma bozulma filan yapmadi ama bende yapisini begenmedim nedense surdukten sonra daha 5 dakika gecmeden birikme yapiyor. affinitone da ise oyle bir sorunla karsilasmadim gayet memnun kullaniyorum. The balm i bende agir diye okumstm bloglarda ama gittigmde deneyecgm. bu arada pastel magic touch u da denemenizi oneririm:)

    YanıtlaSil
  3. Ben bunu denedim ve bayıldım. Ama şansıma hiç light rengi olmuyor.
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. cecile markasınınkini tek geçerim..

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)