Ocak 31, 2013

Saçlar Çabuk Yağlanmasın Diye

Çabuk Yağlanan Saçlara Önlem/Elidor Sprey

Benim gibi hemen yağlanan saçlarınız var ise ve ikinci gün yıkama ihtiyacı hissediyorsanız size bir önerim daha var.Öncelikle saçımızı günlük yıkamalara alıştırdıysak geri dönüşümüz yok,o yüzden bir süre idare ederek o süreyi iki güne çıkarmalıyız.Bunun için < şuradaki  >yazımda size kurtarıcı kuru şampuandan bahsetmiştim onu kullanabiliriz.Saçı doğal yağlanma sürecine geri döndürmek için ikinci gün kuru şampuan ile idare edin.
Onun dışında çabuk yağlanmaması için bir keşfim daha var.

Elidor Hacim Veren Sprey.


Aslında alırken saç açıcı iki bazlı ürünlerden biridir diye aldım,afferim bana okumadım bile.
Hepimizin başına sıvı saç kremlerinin kullanımından kaynaklı erken sönüşler,saçtan bezişler gelmiştir.Saç uçlarına uygulasak dahi bunu yaşayabiliyoruz.
İşte ben onu ortadan kaldırmak için bir süredir Nobility Saç Serumunu ( hemen Tık ) kullanıyordum ve de memnun idim.Ama saç açarken bana çok yardımcı olmuyordu.Daha çok ısıya karşı koruyor,besliyor ve kırıkları onarıyordu tabi elektriklenmeyi de önlemesi cabasıydı( Ben niye gidip yenisini almadım bi dakika? )

Bu sprey keşfim sayesinde bir kaç işi birden yapabilir oldum, yani;
Saçımı tararken kolay açılmaına yardım ediyor
Saç diplerime bilhassa uyguluyorum ki çabuk yağlanmasın(evet direk sıkıyorum hiç bir şey olmuyor)
Saçlar yumuşak kalıyor(Hacim vereceğim diye sertleştiren ürünlerden değil)
Yağlandırma yapmıyor.
Kuru saça uygulanabiliyor.
Hacim istenen bölgeye yoğun sıkılarak (dipler dahil) kullanılabiliyor.

Çok beğendim ve yine kesinlikle alırım.
Çabuk yağlanmayan saçlar dilerim herkese :)
post signature

9 yorum:

  1. Yazımda bu spreyden bashetmiştim.Ne için olduğunu da anlayamadım.Saçlarım sert oluyordu.Belki kullanımı yalnış mı acaba?Bilgiler için sağ ol.

    YanıtlaSil
  2. Bloguma hoşgeldin,ben de sana geldim hemen :) Bu ürünü merak ettim ya cidden işe yarıyor mu ? Benim de saçlarım sorunludur 2 gün içinde hemen yağlanır,bir de ince telli :/ İşe yarayan birşeyse ben de deneyeyim bari :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosbuldukk sen de hosgeldin:)ise yariyor cidden,elidordan beklenmedik şekilde.saç diplerine özellikle kullan bak bakalım bendeki etki olacak mi...zaten on lira bişey,neye vermiyoruz ki:)

      Sil
    2. Valla görürsem alayım bari :) Ne olurdu kuru,kalın telli,hacimli saçlarımız olsaydı peeeh .. :)

      Sil
  3. en guzel cozum az yikamak. benim saclarim da 3. gunde vicik vicik oldugundan gun asiri yikardim, bu yaz ayak parmagimi kirinca birkac ay cok banyo yapamadim ve su an haftada bir kez yikiyorum ve hic yaglanmiyor. basta alisana kadar yagli saclarla geziliyor ama sonrasinda cok rahat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alışana kadar baya kötü,Lisede bir arkadaşımın aşırı saç dökülmesi var doktor iki haftada bir yıkayacaksın demişti.Baya jöleli bir görüntü olmaya başlamıştı ama kızın saçları düzeldi sonrasında.Haftada bir biraz uzun bir süre gibi ama yağlanmıyorsa da helal diyorum :)

      Sil
  4. bu ürünü görmüştüm ama güvenipte alamadım maalesef aşırı yağlı saçlara sahibim. senn yazdıkların beni oldukça rahatlattı ilk iş bu ürünü alıcam! teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. vallahi süpermiş çok çabuk saçları yağlanan biri için mükemmel deniycem.çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)