Ocak 31, 2013

RareBlossom Doğal ve Ecocert Sertifikalı Şampuan

RareBlossom Normal Saçlar  için Şampuan

3D Matrix Teknolojisi

(Kısacık Not: Yazılar tam okunmazsa resimleri indirip okuyabilirsiniz,aslında netler :) )
Organik ürünlerden devam ediyorum.Bu şampuanımızın da içinde deri ve saçlarımıza zarar verici maddeler bulunmuyor.Ecocert Organik sertifikalı olması da bunun ispatı.

Özündeki bileşenleri saçı koruyor sarıyorr sarmalıyorr sanki ılık bir yaz yağmuru gibi :)
Değil tabi ama o kadar güzel güzel yazmış ki saçını korurum kollarım  diye lafcağızıma öyle devam edesim geldi.
Matrix teknolojisi sayesinde ise saçlarımız Trinity gibi olacak ve ne kadar adam döversek dövelim hiç bozulmayacakk:) ( Bunu da yapmak zorundaydım )


Gelelim etikete;saç teline canlılık veriyor,dış etkenlere karşı koruyor,biberiye sayesinde saç telinin beslenmesi ve uzaması desteklenir,nemlendirir.Golden Root içeriği ile de saçı onarır işte bildiğimiz şeyler aslına bakarsanız...
Şampuandan saçı uzatmasını beklemek ya da bizim istediğimiz şekilde uzatmasını beklemek yanlış olur.Ancak sertifikalı ürünlere piyasadaki ürünlerden çok daha fazla güvendiğimiz gerçeği de var.

Şampuanla ilgili yorumlarım ise etiketi ile pek bağdaşmıyor.Bu şampuan saçımı aşırı derecede kuruttu ki saçlarım kolayca yağlanır.Nemlendirdiğine katılmıyorum.Krem vesaire kullanmaz isem saçımı açmam mümkün olmuyor.
Ama doğallığına doğal,aynı Avenseena yazımdaki gibi aşırı köpürmesi yok ve kokuda bitki özleri var.Koku hassasiyeti olanlar için dikkatli olmak lazım.Keskin koksa da kurutmadan sonra kayboluyor.Dermatolojik olarak test edilmiş.Etiketinden de içindeki bitki yağlarını okuyabilirsiniz.

Ben bir daha almayacağım açıkçası.
Boyalı saçlar için uygun değil gibime geldi.Bunun bir de saç bakım jeli var ki o güzel bir ürün,ne yazık ki artık satmıyorlar bende de iki tester şişesi var sadece.
Babam çok beğendi ama iyi temizliyor demişti,erkeklerde belki daha etkilidir :)

Rareblossom markasının doğal içerikli ürünlerinin içinde pek çok çeşit var.Bende yeşil çaylı gündüz kremi de vardı ve onu da kokusundan dolayı kullanamamıştım.Yani organik olduğuna yüzde yüz güveniyorum diyebiliriz:)Bu tarz organik ürünleri özel internet sitelerinde,yok uğraşmayım derseniz lilakutuda bulabiliyorsunuz.
post signature

4 yorum:

  1. birdaha almayacağım demişsin
    ama zaten rareblossom kapanalı yani o markanın bitişi 2-3 ay oldu yanlış hatırlamıyosam..
    son olarak bana özel bir kargo göndermişlerdi site alışverişi yapamamıştımda o şekilde ulaştırılmışdı...
    lila kutudada son kalanlar satılmakta..
    ama bu şampuan için yorumlarımız hemen hemen aynı
    bende eşimde beğenmedik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rareblossom un jelini aradığım zamanlarda ben de öyle bir dedikodu duymuştum.Lilakutudaki satışlar devam edince herhalde belli ürünleri üretmeyi bıraktılar dedim.Ancak Aralık gibi yazpılan yorumları okuyunca sana hak verdim gerçekten de bitiyor.
      Çok fazla şey kaybetmedik en azından şampuan anlamında:)

      Sil
    2. @ Mamontenka;
      Evet o konuda sana katılıyorum.Organiğiz,zararlı değiliz deyip içine kanser yapıcı maddeler koyanlar mı dersin yurtdışında bile yasaklandığı halde burada kapışılanlar mı dersin..
      Bir de yalandan doğal olanlar var,gül özlü krem diyor mesela; içeriğine bir bakıyorsun gül özü dediği aroma çıkıyor basmışlar parfümü :D
      Çok dikkatli olmak,araştırmak lazım..

      Sil
  2. Arkadaşlar size shemy fate şampuanlarını oneriyorum gerçekten cokkk guzelll

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)