Ocak 18, 2013

PCO Koyun Plasentalı Aydınlatıcı Maske/PCO Sheep Placenta Whitening Mask

PCO Whitening Mask-Koyun Plasentası İçeren Aydınlatıcı Maske
Pco Whitening maske kullanalı uzunca bir süre oldu,görüşlerimi artık yazabilirim.
Aslında çok da kullanma taraftarı değildim,koyun plasentası ile ilgili kuşkularım vardı,ancak yorumları görünce almaya karar verdim..

Kutusunun içinde 12 adet maske var.Maske içeriği ;





Hyaluronik Asit : Derinin temel elemanlarından biridir. Deri içinde bol miktarda bulunur. Suyu çeker ve cildin nemli kalmasına yardımcı olur. Medikal estetik alanında yüz ve boyun çizgilerinin ( daha çok yüzeysel olanların ) doldurulmasında kullanılmaktadır. Cilt tarafından emilen ve kolay tolore edilen bu madde sayesinde cilt maksimum nemlenir ve dış etkenlerden korunur.
Kollagen : Vücudumuzdaki tüm proteinlerin ¼’ü kolajen’dir. Cildin ve iç organların esnekliğini sağlayan ana yapısal proteindir. Kemikler ve dişler de kolajen’e eklenen mineral kristalleri ile oluşmuştur. Kolajen vücudumuzun yapısını oluşturur. Yumuşak dokuları destekleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar.
Kojik Asit : Kojik asit doğal ve tesirli leke açıcıdır.( pirinçten elde edilir ) Fakat melaninin üretimini geciktirip melanini parçalayarak pigmentasyon oluşumu azaltır, var olan lekelerinde kaybolmasına yardımcı olur.
Koyun plecentası : Yoğun vitamin, protein, yağ ve su içerir .Cildin kısa zamanda beslenmesini, nemlenmesini ve yenilenmesini sağlar.
Vitamin E : E vitamini yağda eriyen bir antioksidan olup, hücre zarının bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Yaşlanma sürecini geciktirir ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.
Vitamin C : C vitamini, sabit, düşük ph’lı, yüksek yoğunluklu L-askorbik asit formüllü, yaşlanmaya karşı korumada anahtar vitamindir. C vitamini kuvvetli, suda eriyen antioksidan olup, kolajen ve elastin yapımında hayati bir yardımcı faktör olup, cilt rengini yenileyen geliştiren ( pigment proteinlerini önleyici ) bir özeliğe sahiptir. Zararlı ışıkların cildimize karşı zararını önleyicidir.
Aloe Vera : Dış etkenler ile oluşan cilt hasarının tedavi edilmesini sağlar.Yıpranmayı azaltır.Ayrıca cildi gerginleştirir ve elastikiyet kazandırır. (Alıntıdır)



Maskenin en önemli özelliği yoğun vitamin desteği ile deriyi onarması,en ulaşılmaz hasarlara bile etki edebilmesi ve duru canlı bir cilt yaratması.
İçinde paraben türevleri ve fragrance var sevgili okuyucular,ancak tahminimce eser miktardadır.

PCO Sheep Plasenta Maske Nasıl Uygulanır?

(Bu hali ile biraz korku filmi maskesini andırmıyor değil şimdi fark ettim :D )


Bunu özellikle duştan sonra gözeneklerim açıkken uygulamayı seviyorum.Yüzüme maskeyi yerleştirip yarım saat hatta ne kadar dayanabilirsem o kadar tutuyorum,böyle sanki buz maskesi takmışım gibi bir serinlik hissediyorum.
Maskeyi çıkardıktan sonra ellerim,kollarım,dekolte bölgem,boynum neresi varsa kalan ürünü de boca ediyorum.Gece o şekilde yatıyorum,sabah kalkıp normal duşumu alıp çıkıyorum..
Dikkat: En az 6 saat yüzümüzde kalmalı.Yani gece yatmadan uygulanması en doğrusu..


 

İşe Yarıyor mu ? Ne İşe Yarıyor?

Hücreleri yenilemek,
Hassas Cildi onarmak
Lekeleri Açmak,izleri yok etmek(çiller hariç)
Antioksidan
Derinin elastikiyetini artırmak ve sıkılaştırmak

Bunlar yazılı etkileri ama hemen hemen hepsini gördüm..cildim genç olduğu için toparlanmasına ihtiyacım yok ama samimiyetle söylüyorum ki işe yaradı.Cildim aydınlandı,ne zaman acil bakıma ihtiyaç duysam hemen bir paket açar oldum..

Sivilcelendirme,yağlanma gibi etkileri kesinlikle yok.

120 liraya almıştım,bir tane de hediyesi ile 13 tane olmuştu.Düzenli kullanmamı gerektirecek kadar hasarlı cilde sahip değilim ama kışın hazır güneş de yokken 2 ay süre ile haftada iki gün uygulamak amaçlı bir tane daha almayı planlıyorum.Yazın bunu kullanmak riskli olabilir.

Koyun plasentası ile ilgili iki sıkıntı başgösterebilir;
1- ııyyykk onu yüzümüze mi süreceğiz?kokmaz mı akmaz mı iğrençtir şimdi o !!

cevap veriyorum hayır iğrenç değil,hayır kokmuyor..İçindeki maddelerle gayet uyumlu,yüzümüze yerleştirince ferahlıyoruz bile..

2-Koyunlara zevali var mı,hayvanlara zarar veriliyor mu?

Bunu ben de araştırdım,ama plasenta zaten doğumdan sonra alınabilen bir şey,hayvanlara karşı bir şiddet yok,internette de öyle bir duruma rastlamadım.O yüzden de aldım.Hem Ayşenur Yazıcı'ya da güvenirim o yok diyorsa yoktur.


Kısacası ben çok memnunum..Herkese de öneririm...

Derdim her zaman daha aydınlık bir cilt daha az concealer kullanmak olmuştur.Bu hedefimde de bana yardımcı olduğunu düşünüyorum.Eğer hakkında iyi-kötü bir şeyler duyanlar var ise lütfen paylaşsın
Arz ederim:)

17 yorum:

  1. Hmm merak ettim şimdi..Nerden aldığını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PCO yu lilakutu üzerinden aldım,ancak kendi satış sitelerini de internetten bulabilirsinn

      Sil
  2. Ben lilakutu vasıtasıyla tanışmıştım =) Ama inanılmaz memnun kaldım =) senin de dediğin gibi '"ıyyykk" ben bunu yüzüme sürmem' kısmını atlattıktan sonra maskenin muhteşem olduğuna ve inanılmaz etkisine şahit oldum. Tanıtım yazın çok başarılı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,gerçekten de süper bir maske,
      Yenilenmek için birebir hele mevsim geçişleri için mutlaka kullanılmalı..
      Ayşenur Yazıcı'nın çocuklarıyız ne de olsa ablamın der de biz sürmez miyiz:)

      Sil
  3. Merhaba,
    bu maskeyi nicedir merak ediyordum,bayağı aydınlatıcı olmuş teşekkürler.
    anlatım tarzını çok sevdim,benim gibi cilt bakımına özen göstermeye çalışan bir blog bulduğuma sevindim,blogundan bol bol faydalanacağım gibi duruyor:)
    benim merak ettiğim ürün kullanımlarına ara verildiğinde ciltler eskiye dönüyor ya da kötüleşiyor ya bazen,öyle birşey oldu mu acaba?(meblağ az değil çünkü)uzun vadede böyle bir durum yoksa ben de almak isterim çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgelmişsin Emine,şimdi bu maskeyi yaranın iyileşmesindeki gibi görmek lazım.cildinde kusurlar varsa acil bakım istiyorsa düzelme amaçlı kullanıyorsun.Eskisine dönmesi için çok kötü davranman gerekir:)
      Eğer uygun kullanırsan cildin kendini toplar ve aydınlanır,ondan sonra temizlik ve bakımına dikkat edip güneşten de korunmayı unutmaman lazım.

      Sil
    2. Teşekkürler yanıt için,anladım,ama ben yine de sen maskeyi bıraktıktan bir süre sonra tekrar konuşmak isterim,yanıltıcı-geçici çözüm sunan ürünler çok,bu da öyle mi değil mi anlayalım:)

      Sil
    3. slm ben gecen senede kulanmıştım sonucları gzl dı şimdi tekrar başladım 1.5 ay olcak ve de cok menmunum turkcem pek iiyi dıl özr dılerım sarkma azaldı kırışıklar azaldı cıldım guneş gıbı oldu gun aşrı kulanıyorum etkısı daha fazla bırakmayıda buduşunmuyorum herşey var bu maskede başka kremlere gerek yok zaten cıldıme hıc bır zamn krem surmedım hep doğal yağlar 46 yaşındayım ama 30 yaş gıbı gosterıyorum şukurler olsun tşk edrım bu ürünü cıkarnlara a.e.o

      Sil
    4. Süper o zaman,olumlu yorumlardan başka bir şey duymadım zaten bu maske hakkında..Ayrıca türkçen gayet iyi ,, teşekkürler :)

      Sil
  4. bu maske için yaş sınırı var mı acaba 26 yaşındayım daha erken mi kii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle degil,eger cildinin canlanmasini istiyorsan,kisa hazirlik mahiyetinde kullanabilirsin...Ayni yastayiz sizinle,ben kullaniyorum ;)

      Sil
  5. merhaba, ben iki aydır kullanıyorum yeni yeni etkilerini görmeye başladım. evet renk açılmasına kesinlikle faydalı. ama kırışıklar için zannediyorum çok uzun süre kullanmak gerekir. cildinize kabettiğinz ışığı yeniden kazandırıyor.

    YanıtlaSil
  6. Herkese duyurulur Plecenta ve Aloe vera lı krem üretilmiş , arkadaşım bulmuş sonuçlarını paylaşırım

    YanıtlaSil
  7. Plecenta ve Aloe vera özlü krem üretilmiş , arkadaşım kullanmaya başladı sonuçlarını paylaşacağım ..

    YanıtlaSil
  8. Merhaba acaba maske icin kış aylarını mı beklemeliyim?
    Gunes kremi kullaniyorum ama neticede bir ay sonra tatile gidecegiz sikinti yaratir mi?

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünü ben de kullanıyorum. Bir erkek olarak müthiş etkisini görüyorum. İki haftada bir berberde ustura ile traş olup bu maskeyi uyguluyorum. Cildim herdaim genç kalıyor.

    YanıtlaSil
  10. Ben yeni aldım.Şu an yüzümde beklerken yorumları okudum.Çok motive oldum.Satıcı tavsiyesiyle hiç aklımda yokken aldım.Doğru karar vermişim sanırım.

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)