Mart 21, 2013

Yves Rocher İnositol Göz Kremi İşime Yaradı mı?

Selamlar :)
Yorgun göz altlarımız ile ilgili olarak size Yves Rocher'den aldığım kremimi ve deneyimlerimi paylaşmaya geldim,
Ziyaretim kısa olacak bir bardak çayınızı içip çıkacağım yani :)

Yves Rocher INOSİTOL Eye Cream Etkileri

Yves Rocher'in çeşitli cilt tiplerine göre pek çok göz kremi var.Kırışıklık,torbalanma,nem desteği gibi özelliklere sahip 3-4 tane sürekli ambalajı yenilenen kremlerini görüyorum.Bu krem bize şişlikleri indirmeyi ve koyu halkalanmalarda azaltımı vaad ediyor..

Bu taktik sürekli hale geldiği için krem alırken iki kere düşünmekte fayda var.
Tıpkı şampuanların yeni formül deyip bize ambalajı kakaladıkları gibi.(Tabiri maruz görünüz)

Gelelim bu kreme;bu ufacık paket içindeki krem hakkında size özet geçeceğim;arşivlik bir bilgi olarak blogumda bulunsun dileyenler faydalansın:)
Yves Rocher kremleri ve temizleyicileri övülen bir Fransız kozmetik firması.Ben de Evidence Parfümünü çok beğenerek kullanıyordum ki annem temizlik yaparken şişenin altını kırmayı başardığından artık kendisini
hatıralarımda bulabiliyorum.:( Bu kremi alırken ablamın gazına geldiğimi kabul ediyorum,çok güzel dedi mutlaka kullan dedi iyi dedim ben de aldım...

Göz altlarımda şişlik var;morluk yok,yorgunluk ve çöküntü sahibiyim.bunun için bir krem arayışındaydım ve o yüzden uzunca bir süredir kullanıyorum.O kadar alışmışım ki bunu yazmak aklıma sonradan geldi:)

Yves Rocher göz kremi hakkında çok kısaca izlenimlerim şunlar;

*Nemlendirmesi çok iyi,gün boyu ve gece de nemli kalan göz çevresi için alınabilir.
*Işık oyunu yaparak daha az yorgun göstermeye yarıyor.Bunu süper etkili olarak değil nemlendirmeye düşük bir yüzdede katkı olarak yapıyor.Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi kremin gün ışığında değişen bir rengi var.sürünce daha iyi fark edebilirsiniz.

*Krem renkli gözükse de kapatıcılığı yok;garnier roll on falan gibi düşünmeyin...Yayıldığı anda transparanlaşıyor.


*Morluklara iyi geldiğini sanmıyorum,şişlikleri de indirmedi.Nem vermekten başka çok da bir işe yaramadığını söylemeliyim.O yüzden de Yves Rocher İnositol Göz Çevresi Kreminden sadece nem beklentinizi karşılayabileceğinizi belirtmek isterim..
Gördüğünüz gibi elim normalde aşırı kurudur,elastisite( kelime uydurmaca) sağladı ve uzunca bir süre de bunu korudu.kolonya sürdüm mesela kurumadı cildim:)
Alacaklara veya halihazırda kullananlara önerim;buzdolabında soğukta tutarsanız kremi uyguladığınızda daha ferahlamış hissedersiniz..
Ama son derece aç bir biçimde mükemmel bir göz kremi arayışındayım.Parasında da değilim hani,göz altlarımı toparlamaya ihtiyacım var:(
Çok memnun olduğunuz kullandığınız bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum..
Görüşmek üzere:)


5 yorum:

  1. Ben de göz kremi arıyorum :/ ama hiç piyasa da aman bu işte dencek göz kremi yorumları okumuyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir ihtiyaç olduğunu ben de hissedyorum.Çünkü bölge hassas ve düzelme noktasında uzun kullanım önemli...La Praire alayım diyorum da çok pahalı yahu...

      Sil
  2. Ben aveseena puff be gone! kullanıyorum,şimdilik memnun gibiyim..nemlendiriyor.ama yorgunsam yorgun görünüyorum yine de,buna çözüm olamadı bende,yorgunken koyulaşan halkalarım oluyor,buna çözüm olamadı,şişlikleri bir süre sonra aldığı doğrudur,şıp diye almıyor ama.

    gelecek önerileri ben de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bundan ben de almıştım bayağı önce, içinde sim gibi minik şeyler vardı onlardan nefret etmiştim. Göz kremi olarak nem depolaması istiyorsan Shiseido Eye Moisture Recharge'a bakmalısın çok başarılı, bir de Kiehl's Midnight Recovery Eye çok güzel, şu an onu kullanıyorum ve çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehls ile ilgili yazın vardı yanılmıyorsam o aklımda kalmış;onu denerim diye düşünüyorum,
      teşekkürler canım benim :)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)