Mart 28, 2013

Ünlüler ve Yaşları; Biraz da Dedikodum Gelmişti :)

Herkese Merhaba :)

Bugün size çok sevdiğim bir ruju tanıtacağım ama önce biraz dedikodu yapmak istiyorum.
Normalde internetten copy-paste yapılıp bütün blogu o şekildeki postlarla doldurmaya karşıyım ama bunu görünce paylaşmak istedim.:)

Aşağıda fotografları yanyana olan ünlüler göreceksiniz.İşte o ünlülerin yaşları aynı:)
Artık genetik mi dersiniz botox mu bilemem ama aradaki fark muazzam resmen...


Soldaki Taylor Swift ve sağda da dinleyen herkesin mest olduğu Adele...
Bunların ikisinin de aynı yaşta olması bana hiç mantıklı gelmedi;kliplerini izleyin ne dediğimi anlarsınız;Taylor daha sanki 16-17 ama aslında 23 yaşında. Adele kaç gösteriyor (Yaş 24) ?
He ama kalplerde Adele The One orası ayrı:)
(Let the skyfalllll,When it crumbles huuuuuu)


Soldaki abiyi hepiniz tanıdınız sanıyorum; 1985 yılında başlayan kült Geleceğe Dönüş Serisini (Back to the Future) izlemeyen kalmamıştır; geçirdiği rahatsızlıklara rağmen Michael J. Fox gayet iyi gözüküyor.Peki ya George Clooney için ne demeli?Ocean's 11(12-13-14-15-51)  Serisinden bu yana sanki hiç yaşlanmamış ve hala bekar!   İkisi de 51 yaşındalar.


Halle Berry çektiği filmler kadar ödül törenlerinde hüngürdeyerek ağlaması ile de meşhur bir kadın.Neyin suyundan içmişse yanındaki Robin Wright  ile yaş bakımından alakaları yok gibi değil mi ?Bu arada Robin Wright 'ı anımsamayanlar için Forrest Gump - Jenny arkadaşlar ;)
 Solda kedi kadın sağda onun sarışın babaannesi gibiler.Halbuki ikisi de 46 yaşında :)


Keanu Reeves ve Nicholas Cage.Keanu Reeves benim çok beğendiğim bir aktör;duvarımda posteri vardı lise zamanlarımda hey gidi.Matrix Triolojisi ile yıldızı göz kamaştıran Keanu'yu en son Constantine filminde izleyip tekrar hayran olmuştum.Kendisi bana hep Teoman'ın yabancı versiyonu gibi gelmiştir...
Nicholas,Nicholas,Nicholas...Fantastik bilim kurgu filmleri ile pek çok filminde seni izledim ama hep aynı oyunculuk; içine aksiyon sıkıştırılmış ve USA esprileri ile traji-komedi efekti verilmiş filmler..
He Hayalet sürücü serisindeki gibi '' ateşli günler'' in geride kaldı artık daha dramatik rollerde görelim seni diyorum...Yaşları mı ? 48.


Bunlarden birini görünce gülesim diğerini görünce kaçasım geliyor.
Jim parsons(Solda) izleyen varsa bilir ; Big Bang Theory isimli dizideki Sheldon karakteri ile ödül aldı.Canlandırdığı karakterin yaşı 20'lerde olmasına rağmen bu gördüğünüz adamın yaşı 40. Ben de inanamadım okuduğuma; çok daha genç göstermiyor mu?
Sağda ise 2003 teki Love Actually filmi ile hatırlayabileceğiniz ama Walking Dead isimli dizisi ile mutlaka kafanızda ışığı yakacak bir isim olan Andrew Lincoln duruyor.Belki o gün gününde değildi ama aralarındaki fark muazzam.Zombi yerine atom parçacıkları ile uğraşınca daha genç görünülüyor olabilir tabi :D


Bu soldaki sister ' ı ben tanımıyordum ;Sarah Hyland isimli bu yıldız 1990 doğumlu! 7 yaşından beri tv de boy gösteriyor; The Muppets da oynamış ama hali ile fikrim yok :D Modern Family gibi önemli bir dizide rol alıyormuş ve fakat izlemediğim için tanıyamadım.
Scary Movie 5(2013) te görecekmişiz kendisini.

Sağda ise Oscar heykelciğini almaya giderken ( Umut Işığım Filmi) elbisesine takılıp düşen heyecanlı gencimiz Jennifer Lawrence duruyor.
(Düştüğünü hatırlatan fotoğrafçıya ödül töreni sonrası fotoğraf çekiminde orta parmağı ile poz vermesi de takdire şayan :D )
Ben bu kızı Açlık Oyunlarında ( Katniss Everdeen )seyrettiğimde beğenmiştim,genç yaşına rağmen karakteri baya iyi oynamış.Ayrıca 2014 ' te vizyona girecek olan X-Men filminde Mistique karakterini canlandıracakmış ki çok şaşırdım.Hayırlı işler dilerim allah yürü ya kulum dedi...Dünyanın en çok arzulanan kadını seçildi bir de :)
İkisi de 23 yaşlarından gün alıyorlar.


Ustalara saygı kuşağı ile bitirelim; solda Chuck Norris ve Michael Gambon.google da Chuck norris ile ilgili çok komik bir durum var.Google arama çubuğuna '' where is Chuck Norris '' yazın. Google size uyarı veriyor;

Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.( Google Chuck Norris'i aramaz çünkü bilir ki Chuck Norrisi bulamazsın O SENİ BULUR ! )
Your search - Chuck Norris - did not match any documents.
Suggestions:
Run, before he finds you. (Kaç! O seni Bulmadan! )
Try a different person. (Başka Bir Kişi Dene )
Try someone less dangerous (Daha Az Tehlikeli Bir Şey Dene)
 Eheheh çok eğlenceli :)

Sağdaki amcayı Harry Potter'dan tanırsınız.Dombledore amcamız? O kadar çok film ve ödülü var ki sayamıyorum.Bu gençlerin yaşları ise 73.
Yıllar geçiyor;kimilerinin sanki hiç geçmiyor gibi yine de ve bu büyük bir haksızlık! :)
Ben yazarken çok eğlendim umarım siz de keyif almışsınızdır,görüşmek üzere..
Sevgilerimle,Genç Kalın!

4 yorum:

  1. Jim parsons a çok şaşırdım gerçekten maximum 25-30 derdim kesinlikle..hoş bi yazı olmuş..teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jim'e hala inanasım gelmiyor;bazıları şanslı doğuyor demek ki.
      Yorumun için teşekkürler P.S :)

      Sil
  2. jennifer lawrence, x-men first class'ta da mystique rolündeydi sanırım diğeri de devam filmi, daha önce hunger games'i izlemiştim ama kitabı aşırı beğendiğim için filmden nefret etmiştim gerçi jennifer iyiydi :) silver linings playbook'ta da çok iyiydi :)
    sheldon'ın 40yaşında olduğunu duymuştum ama andrew lincoln'le aynı yaşta olduklarını hiç fark etmemiştim. hala şoktayım!
    o kadının forrest gump'taki jenny olduğuna emin miyiz ya yuh :( (valla imdb'den açtım baktım, şaşkınım)
    adele'i çok severim ama kusura bakmasın aşırı olgun duruyor, taylor swift'te fazla küçük duruyor :D ay çok yazdım valla elim ağrıdı resmen :D
    bu arada blogumda ilk çekilişimi hazırladım katılırsan cok mutlu olurum :)
    http://smektepli.blogspot.com/2013/03/mavipuding-ilk-cekilisim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      yorumlarında haklısın ama işte allah vergisi; Taylor asla yaşlanmayacak ve bu yüzden ona hep sinir olacağım:p
      Adele' i tutuyorum ama olgun ve dolgun bir ablamız:)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)