Mart 11, 2013

the Balm Stainiac Ne İşe Yarıyor?

The Balm Stainiac Beauty Quenn

Merhabalar :)
Dünya kadınlar günü alışverişleriniz nasıldı?
Cuma günü akşam gratise gittim,The Balm'daki Gratis indirimi %50 gibi uçuk olunca ister istemez bir iki ürün depolamak istedim.


Yoktu tabi.Akşam 7 de hiç bir şey kalmamıştı.Millet bildiğiniz standı yemiş:D
Haliyle cuma günü hiç bir şey alamadan döndüm,pazar sabah Erenköydeki yerlerinden stand yeni ürünlerle bezenmişken bir iki şey kapabildim.
Ama bugün göstereceğim Stainiac onlardan biri değil,uzun süredir kullandığım bir ürün..

The Balm Stainiac Ne İşe Yarıyor?


Bu ürünün tam olarak ne işe yaradığını soranlar oldu.Kimisi sadece allık olarak kullanıp beğendi kimisi de dudakları için alıp bu ne biçim şey diyip attı :)
The Balm Stainiac çift kullanım alanına sahip olsa da tam olarak ne işe yaradığını bilmeden almamanız gerekiyor.Ruj olarak kullanmak istiyorsanız hemen söyleyeyim;
Stainiac sizin düşündüğünüz gibi bir ruj değil,parlak-mat-parıltılı da değil.
Hani filmlerde kırmızı dudaklı kızlar vardır.Ruju yok gibi gözüküyordur ama sanki ana yemeği çilekmiş gibi kırmızı gözüken dudakları vardır.
Stainiac işte o işe yarıyor;Doğal kırmızı imajlı dudaklar.Aşağıdaki resimde görebilirsiniz.(not:yüzümde makyaj yok.Cilt rengi eşitlenince ve kırmızılıklar kaybolunca tam istediğim efekti alabiliyorum)


Benim dudaklarım grimsi bir tondadır.Makyaj yapıp Stainiac Beauty Quenn imi alta geçip üzerine dudak nemlendiricimi sürünce çok güzel gözüküyor.O kadar doğal oluyor ki canım başka ruj kullanmak falan istemiyor.Kalıcılığı da benim için gayet iyi...

Sağda hafif dağıtılmış halini görüyorsunuz.Allık olarak renk vermesi için bu rengini kullanmanız daha iyi olur çünkü diğer rengi bildiğiniz turuncu gibi..
Allık gayet sabit kalıyor,renkli nemlendirici üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.Pudralı bir ürün üzerine kullanılması tavsiye edilmez;)
Likit olması kullanım kolaylığı sağlıyor.
Dediğim gibi denemeden almayın,ruj amaçlı kullanan az insan vardır diye düşünüyorum çünkü herkes parlak,ışıltılı veya mat rujlar aramakta.Bunun adı ruj değil dudak renklendirici :)
Allık olarak memnun kalacağınızı tahmin ediyorum,doğallık arayanlar için ideal...
Faydalı olmuştur diye tahmin ediyorum;)

4 yorum:

  1. yanakta kullanımını beğeniyorum ama dudakta olmuyor..

    YanıtlaSil
  2. Hımmm...Benim de ilgimi çekti. Allık olarak deneyeceğim mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Bende denemiştim ama hemen yanakta dağıtmak gerekiyor sanki ?

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Seni mimledim canım,bloguma bekliyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)