Mart 28, 2013

Doğal Tonlarda Ruj Arayışı Sonlanır

Max Factor Pink Brandy ile Aranılan Kan Bulundu

İstediğim tondaki ruju bulacağım diye ziller takarak yaptığım araştırmalar beni Max Factor'e götürdü ve yumuşakça bıraktı...

Görüldüğü gibi renk aslında pembe olduğunu iddia ediyor.Ancak sürdüğümde hiç de öyle olmadığını ya da benim ona pembe dersem yanacağımı düşünmeye başlıyorum.
Rengini söylemek çok zor benim için ama görsellerle siz karar verin.Pembe görünümlü ama pembe değil;nar çiçeği ile pembe arası desem uydurulmuş sayılır o yüzden siz karar verin,


825 Pink Brandy Max Factor rujun sürülümü kadife gibi,kolayca...Kalıcılığı ise gayet iyi diyebilirim.Kendinden uçup gitmiyor,çok bulaşmıyor ve silinse dahi hafif bir renk bırakmaya devam ediyor.Rengini çok sevdiğim için aldım; fiyatı 45 TL o yüzden lütfen siz almayın.
( Yüksek Mühendis Tavsiyesi)

Biraz fotografın doygunluğu ile oynadım çünkü çok pembe çıktı.Tam rengin görüntüsü ise yukarıdaki gibidir.


Gün ışığında yakın çekim paylaşalım;doğal tonlarda ruj arayanlara da el sallıyorum.Unutmadan,ruj alırken ton konusunda ayrıntıcı iseniz mutlaka gündüzleri deneme yapın; gratis gibi her yerde sarı ışık olan mağazalar sizi fena halde yanıltır.Gördüğünüz her şey aslında bir alt ton mavi olması gerektiğinden ve siz bunu fark etmediğinizden ertesi gün ben bunu neden aldım psikolojisine girmeyin:)

Çok sert mi bakmışım sanki:P
Sanırım bu kadar ruj konusu yeterli,bir süre paylaşmayacağım:)
Görüşmek üzere
:)

3 yorum:

  1. Güle güle kullanın ama gerçekten yurtdışında drugstore olan bir rujun burada high-end fiyatına satılması sinir bozucu.

    YanıtlaSil
  2. ay ben bunu çok istiyorum.. misspera indiriminde bulamayınca çok üzülmiştüm çünkü aynı seriden başka rujlar 24 liraya inmişti,bende başka bi tane aldıydım.çok vermişin sen ya:)

    YanıtlaSil
  3. renk gerçekten çok güzelmiş. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)