Şubat 05, 2013

The Balm'dan Tall, Dark, and Handsome Mascara :)

The Balm Whats Your Type Black Mascara

Maskara arayışında maskara olan bendeniz,sonunda istediğime kavuştum.Max Factor Masterpiece'den sonra ne aldıysam olmadı.
Rimmel'in Extra Wow Lash'ını hiç beğenmedim.Kirpiklerimi kıvırmadı ve ürünü boca etmeme rağmen kalınlaştırmadı.Maybelline the colossal Volum'Express waterproof maskarası güzel olmasına rağmen waterproofluğu abartmış çıkartamadım bir türlü,olması.Kirpiklerime zarar verdi.Essence'nin de rimelini aldım ama onu da beğenmedim.(Hepsi ile ilgili dosya hazırlayacağım)

Sözün özü,benim gibi orta uzunlukta kirpikleriniz varsa ve genetik olarak kıvrılmaya meyilli değilse size önerebileceğim bir maskaradır.Beklentim dolgun görünüm biraz kıvrım ve döküntü vermemesi idi.%75 ini karşıladığını söyleyebilirim.En çok da kullanışlı fırçasını beğendim.
Bu tarz fırçalar daha iyi,en azından benim için.Kalın tombik,uzun kıllı fırçalarla esneklik veremiyorum.Resimdeki uç kısım dönerek ilerleyen bir yapıya sahip.

















Gördüğünüz üzere benim kısa küt kirpiklerimi daha dolgun göstermem için gayet kullanışlılar.Alt kirpiklerime de azıcık uyguluyorum.Dolgunluk ve hacim verirken  ağırlık veya kirpik dolaşması yaşatmıyor.
 Akşama kadar akması yok.Balms Away ile de rahatça çıkarıyorum.
12ML

12 yorum:

  1. Benim de kirpiklerim aynen senin gibi hiç bişi etkilemiyor bu ürünü denemek isterim çok Sağolun hiç haberim yoktu bundan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tester'ına bir bak önce,fırça tipi senin için uygunsa düşünme:)

      Sil
  2. Ben de Benefit'in They're Real rimeline kullanıyorum bir kaç haftadır.. Çok memnun kaldım. Birara onu da denemelisin. Öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. They are real'ın ambalajı pek bi seksi idi:) İlgimi çekmişti ama bunu almış bulundum.
      Onu da denerim mutlaka,bu bitince ilk sıraya aldım,teşekkürler :)

      Sil
  3. Joker

    Güzel olmuş :) Bana yağlı ve akneye meyilli ciltler için makyaj altı bazı önerebilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,eğer cildin yağlıysa ve makyajdan kaynaklı sivilcelenmelerin artacaksa cilt dengeleyici bb kremler baz kullanmadan da işini görebilir diye düşünüyorum.Ama akneye meyilli dediğin için Dermalogica skinperfect primer'ını tavsiye edebilirim.Ben kullanmadım ama kullananların tek eksiğini bulamadıklarını biliyorum.
      MAc prep+prime 'ını da ablam kullanıyor.Onun da cildi yağlı ve çok memnun,
      Ben şu an essencenin base ini kullanıyorum ve memnunum cildim de karma..
      Umarım kendine uygun olanını bulabilirsin..

      Sil
    2. Joker
      Hımm, aslında sizin şu essence make up primer yorumunuzu görünce makyajla cildim arasında koruyucu bişey olması fikri çok hoşuma gitmişti, o yüzden sordum. bi de kapatıcılık için daha iyi olur diye düşündüm, zaten artık fondöten değil BB cream kullanıyorum, çoktan her markanın BBsi çıkmış fondötenin pabucu görünmüo bile :) Bende kızarıklık falan oluyo çok, bi de siyah nokta meselesi var. Bugün gittim Clinique City Block Sheer diye bişey aldım, içeriklerine de aynen burada yazıldığı gibi dikkat ettim, ki normalde hiç adetim değildir, oil free face protector yazıyo,bakalım, görücez,make up base olarak da kullanılabiliomuş, size yazarım sonucu. Gittiğim yerde MAc ve Essence yoktu, ama Dermalogica'yı not ediyorum bi yere. Bi de bendeki allıkları alalı 2 yıl olmuştu, doğru dürüst kullanmadığım halde vedalaşmanın zamanı geldi diye düşündüm, Clinique Blushing Blush Innocent Peach allık aldım. yarın cicilerimi deneyeceğim . :) Teşekkürler cevap için, yeni maceralarda görüşmek üzere.

      Sil
  4. Benim de kirpiklerim senin gibi ama henüz uygun bir rimel bulamadım elimdeki bitince buna bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  5. ben avonun supershock rimelini kullanıyorum bi ara yine avonun başka bi rimelini kullandım ama supershock'a geri döndüm ondan çok memnunum. başka rimel tanımıyorum diyebilirim. :))

    YanıtlaSil
  6. şu an max factor masterpiece kullanıyorum..aslında çokta memnunum. ama insanoğlu doyumsuz işte.bitmek üzere olduğundan, daha iyisini bulabilirmiyim diye arayışa girdim..

    YanıtlaSil
  7. Dün aldım,çıkarırken çok zorlandım,üzerinde göremedim ama waterproof mu bu?
    Kirpiklerimi döktü,balms away'im var ama ben sensibio H2O ile çıkarmaya çalıştım,normalde başarılıdır,beğenirim,bunda olmadı..taş gibi duruyor hala bazı kirpiklerim,ne yapsam bilemedim,1 kez kullandım geri alırlar mı dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Waterproof değil Emine ama sensibio onu çıkarmak için iraz yetersiz kalır;balms away ile otuz sn kadar ovalayıp peçete ile silmeyi bir dener misin,,
      Eğer ürünün ağız kısmında senin kullandığına dair emare yoksa ve inandırabilirsen ancak ve ancak fişi ile değiştirebilirler ;)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)