Aralık 19, 2012

Soyulabilir Oje Nail Trick Peel Off İncelemesi

   Asetonsuz Çıkarılan,Soyulabilen Katkısız Oje

    Ojenin en büyük derdi çıkarmasıdır!
   Tırnakları korur, güzel gösterir tamam da kırmızı ojeyi falan çıkarırken cinnet getiriyorum. İşteee bu sebeple uzaya uydu fırlatan teknoloji kadınlara da bir güzellik yapmaya karar verebildi sonunda.
Soyulabilen ojeyi geliştirdi.
Muz mu bu soyulsun diyenlere hak veriyorum bana da saçma gelmişti ama deneyince baya şaşırdım ve sizinle hemen paylaşmak istedim.Sonuçta bu soyulabilir oje asetona gerek kalmadan,bulaşma yapmadan,zahmete sokmadan iş göreceğini iddia ediyor.O halde yakından bakalım;


Nail Trick Peel Off Soyulabilen Oje



Oje görünüş itibarıyla herhangi bir farklılık taşımıyor, lilakutucular bana gri rengini göndermişler Allahtan kullanabileceğim bir renk..

Nail Trick peel off oje

















Ojenin fırçası biraz kalın,ürünü fazla alıyor dikkat…Ürünü sürdükten sonraki görüntü hemen aşağıda..Nasıl gözüküyorsa öyle rengi var,iki kat sürünce tam rengini veriyor,yalnız bu soyulan peel off ojenin kokusu bir acayip geldi.Normal oje gibi değil..Ama zaten şişe açıkken kokuyor sonra dağılıyor…












Dikkat: Ürün su bazlı,kimyasalı yok,tırnağa nefes aldırmayıp sararmasına neden olmuyor.aşağıda içindekileri yazdım
İçindekilerrrr:  Aqua.Vinyl Acetate (polymer), Colour  (ether ,çözücü, alkol, , tuloen, phytalat, asetat, formaldehid yokkkk)

Peel Off Nail Enamel

















Hadi soyalım o zaman J




Tırnak dibinden yavaş yavaş kaldırdığımda çok rahat çıktığını gördüm.İlerleyen resimlerde de göreceksiniz zahmetsizce tırnağı kavramadan kalktı, ojeden bir yaprağım oldu sonunda da ..


 Önce ufak ufak tırnaktan ayırdım

Acaba altta kalan tırnağa zarar vermiş olabilir mi veya kalıntı bırakıyor mu diye merak etmekten kendimi alamadım. Tertemiz kupkuru ve deformasyon yok.






Sonra parmak ucumla tutup yavaşça çektim, direnemedi zatennnn





Artıları malum ama eksileri nedir derseniz bu kadar kolay şekilde çıkarabiliyorsam sürtme çarpma darbe durumlarında boyası kalkmaz mı? Evet kalkar..Dikkatlice kullanılmalı, kolayca tamir edilebileceğini de unutmadan yazayım.
Edit: Hangi renkleri var onu unutmuşum koymayı çok pardon :)


9 yorum:

  1. Acayip pratik görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sürüp sürüp soydum bir kaç defa eğlendirdi beni bir de :)

      Sil
  2. bu konuyla ilgili ayrıntılı bir postta ben hazırlamıştım ancak henüz deneme fırsatım olmadı zonguldak ta satılmıyor =(( desenlioje.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yaşadığım yerde bulamadım tatlım, lilakutu dan çıktı..
      Ama o sitede satışı da var,eğer kullanmak istersen oradan kargo ücreti ödemeden gönderiyorlar :)

      Sil
  3. internette bugün unnado.com'da gördüm ben de. hamilelerin güvenle kullanabileceği bir ürün ama denemedim ben de bir ojeye 7 yl veremicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman diyim zaten uçlardan çıkıyor demişsin ,bu var ya haydi haydi soyulur on kere...:D
      Bir tek güzel yanı var,o da soyarkenki rahatlığı.Hem annelerin güzelleşmek için böyle şeylere ihtiyacı yok ;)

      Sil
  4. :) ben bu ojeyi hiç kullanamam valla zaten flormar dada bu konuda şikayetçiyim bulaşık yıkayınca uçlardan hemen soyuluyor bunu hiç düşünemiyorum:)gabrini ve golden rose benim için bir numara:) bu arada herkesi beklerim http://geceisiltisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. o golden rose yok mu,jolly jewels'ı çıkararak resmen piyasaya damga vurdu.Garnier'ın BB kremde yaptığı şeyi yaptı boşluğu gördü ve tam yerini buldu...Bu soyulabilir ojeler hevesi geçene kadar sadece.
    Gece ışıltısı çok güzel bir blog,tavsiye olunur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum sana:) soyulabilir ojeler sadece davetlere falan giderken sürülebilir ve öyle günlük kullanım için uygun değil:) teşekkürler desteğin için:)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)