Şubat 19, 2013

Saç Mahvetme ve Tekrar Uzatma Üzerine-HC Complex Bakım Yağı

Herkese tekrar merhaba:)
Bu post saç üzerinedir.
Saçı uzamayan,kırılan dökülen içindir.
Sert hatur hutur cadı süpürgeleri özneline hitap eder.
Yazı Hakan Akkaya ukalalığında; saçın güzelse sen de güzelsin; yoksa Özgecim sen de bir hiçsin kokulu olupp;
Pantene reklamındaki Tuba Büyüküstün'e bakıp herhalde senin saçın dolgun olacak,yok benimki mi olacaktı? hezeyanlarına sahip olanlar adına direnişe çağrıdır!
Sanırım konu netleşti,bilhassa bir uyarım daha var.Elimde aşırı derecede öveceğim bir şey var.O kadar ki reklam sanılabilir.Gerekirse reklamını da yaparım onu da baştan söyleyeyim.
Yasal uyarılardan sonra BamBambabamm Bababambbam;

HC Complex Saç Bakım Yağı

Giriş gelişme ve sonuç segmantasyonuyla, ayrıntısı ile kendimi vererek anlatıyorum.
Sonuç kısmına kadar saçımı nasıl mahvettiğim pişmanlıkla anlatılmıştır,
Giriş
İnsan saçı ayda 1 bilemedin 1.5 cm uzar ya uzamaz.Heh işte benimkisi cümlenin  ''uzamaz'' kısmına denk gelen istikamette devam ediyor,sene 2008 saçlar kızıl...
Allah kahretsin ki çok yanlış bir iş yaptım.
Saçlarımın rengini yine kızıla boyatmak istedim,boyası aktığından rengini çabuk kaybeden kızıl saçlarıma ışıltısını yenilemesi için kuaförüme güvendim.Şimdi yazacağımı okuyunca yok artık,aklın neredeydi,neden müdahale etmedin deyip bana kızarsanız yerden göğe kadar haklısınız.Ama unutmayın ki şu an bildiklerimizi yaptığımız yanlışlara borçluyuz;)Saçım boyandı,40 dk kadar bekledik.''Bilmeyenler veya belki hala kendi saç rengi ile mutlu şanslı azınlık için kısa bir not;Saç daha evvel boyatılmış ise ve dip kısımlar boyanacaksa ayrı,ilk kez boyanacaksa ayrı,saç renginde açma yapılacaksa ayrı şekillerde ve sürelerde bekleme yapılır.''
Gelişme
Sonra kuaför geldi saçıma baktı,bu renk olmamış dedi,kafam o halde iken bir kat daha boya sürdü.
Bunu boya ile sertleşen saçlarımı tarayarak yaptı.Tarama iyi bir kelime; yerine yoldu'yu koyuyorum izninizle.
(Yolmak,sökmek,kanırtırcasına çekmek,kökü ile derdi olmak, etc)
O Ses Türkiye'deki Ayda'yı bilenler için anlatayım;ortalama 100 bin saç teli ''İSYEEEEAAAANN'' ediyordu.İşin en kötü tarafı da bu değildi tabi.İkinci kat sürdüğü boya için 40 dk daha bekledik.Basit aritmetik ile 80 dk size kısa TR metraj dizi süresidir.
Hürrem'in günlük entrika mesaisi kadar başımda kimyasal bekledi.Ne büyük şanstır ki okulu bitirebilmişim:)
Kafa istenilenden fazla kırmızıydı ama saç dipleri kırmızı değildi.
Saç dipleri boyayı en kolay alan yerdir.Sebebi saç derisindeki sıcaklığa yakın oluşu ve boyanın sıcak ile aktivasyonunun daha etkili olmasıdır.
Sonuç
Hali ile 80 dk boyanın saç diplerimdeki iki parmaklık uzunlukta şeffaf bir ton yaratması kaçınılmaz oldu.Sarı saç yanması görmüşsünüzdür,aşırı plantin'asyon sonrası renkte deformasyon ile gelişen depresyon yani..
Diyorum kiii saç dibim diyorum,kırmızının şeffaf hali gibi diyorum,sanki pembe misina ama hamsi bile tutacak gücü yok:( Saçlarımın kırılması,dökülmesi,iğrenç bir renk alması,yemek takımından çatal kisvesine bürünmesi ile devam eden günlerde moral bozukluğumu tahmin edin.2009 haziranda mezun olana kadar saçımı sürekli kestirdim,sırtım ortasına gelen saçım kestirmekten boyun hizasına çıktı ve bir daha da uzamadı,3 ayda 1 cm belki.Mezuniyet balosunda saçlarım çok kötüydü...
Buraya kadar sabredip okuyanlara teşekkürler,bunu anlatmak için uzun yıllar beklemiştim.Saçımı nasıl topladığımı yazımın sonrasında bulacaksınız:)
Saç Bakım Yağı HC Complex ile Tanışma ve Mutlu Son
Mezun olup ev depresyonu ile nerelere saldırsam diye düşünürken şu saçlarıma bir çözüm bulayım arayışına girdim.Suna Dumankaya diploması aldım,Osman Müftüoğlu gurmesi oldum,Ahmet Maranki kozmik evreninde balık,aktarlardaki badem yağına tav;eczanelerdeki elemanlara aldığım malzemelerle geyik malzemesi oldum.Olmadı arkadaş olmadı.Uzamadı işte,bephantene ampulu,E vitamini kapsülü,B vitamini desteği,çam terebentini...Bunlar normal insanlar için,ben ise uncategorized!!
Sonra nasıl olduysa HC sayfasının reklamına denk geldim,yorumlara baktım,ünlüleri falan da görünce direk aldım.İçimde alt tarafı 40 lira ne olacak düşüncesi vardı.Siparişi verdikten 30dk içinde müşteri hizmetlerinden arayıp siparişi teyit ettiler.Bir iki gün sonra kapıda ödeme seçeneğimle ürünü aldım.
Saçımın durumunu anlattım,o saçı toparlayan ürün bu yağdır arkadaşlar.Çok samimiyetle söylüyorum,saçımı ayda 2 cm den az olmamak kaydıyla uzattı,yumuşattı,parlattı,besledi,güçlendirdi.Uzatma kısmında çok ciddiyim birinci ayın sonundan itibaren büyük değişikliği fark ettim,ölçmekten geri durmadım.
Ben en az 4 saat bekleterek ve 3 gün ara ile kullanıyordum,bu sistemde uzaması daha hızlı oldu
4-5 ay boyunca kullandım ve ensemdeki saçlarım neredeyse eski haline geri döndü.Normalde bile ayda bir cm uzamadıklarını hatırlatırım.İçinde sorunlu hiç bir madde yok,yan etkisi yok,kimyasal da yok;bitkisel ve vitaminli içerikler var sadece.
Saçınızı uzatırken dökülmesini engelliyor,kepeği yok ediyor,yıpranmaya karşı koruma sağlıyor(daha az kırılıyor) yumuşacık yapıyor.
İçinde sinameki,biberiye gibi 19 farklı bitki,
Badem,susam,zeytin,fındık,jojoba,hint yağı 
E,B,B1,B2,B6,B12 vitaminleri var.

Ayrıntılı bilgi isteyenler ürünün adını google'a yazıp baksın,nasıl kullanılır,ne işe yarar gibi ayrıntıları bulsun...
Bu yağ özelinde adım kadar eminim ki benim gibi saçları mahvolan,uzamayan,kendini bu sebepten yeterince güzel ve alımlı hissedemeyen herkes düzenli kullanırsa,talimatlara uyarsa mutlaka faydasını görecektir.Görmez ise bana göndersin ben kullanırım bu da bitti zaten :) Yaklaşık 2-3 senedir bazen düzenli bazen kür niyetine uyguluyorum,şişesi değişti,firma yeni ürünler çıkardı...Saç bakım kremi,şampuanı,spreyi,brezilya fönü şampuanı gibi.
Onlara bakmadım,kullanmadım ama merak eden olursa kullanan arkadaşlarımın bilgisini paylaşırım.
Yağın bana faydası çok olsa da saç konusunda bilgilenerek onun daha az yıpranmasını sağlayacak önlemler de aldım.Tarama ve kurutma,şekillendirme,ısıdan koruma,kırılmadan sakınma gibi başlıklarda paylaşmak istediklerim var,onları da en kısa sürede yazacağım...
Herkese istediği uzunlukta ve yumuşaklıkta,en özensiz haliyle bile dolgun ve güzel,baş döndüren saçlar diliyorum..
Sevgilerimle:)

Edit:Arkadaşlar anlatmayı unuttuğum bir şey daha vardı.Ben bu ürünü kirpik ve kaşlarımı uzatmak ve güçlendirmek için de kullandım.Saç diplerime masajla yedirdikten sonra parmak uçlarımda kalan ürünü kirpiklerime de yedirdim.Ama çok dikkat edin fazlası feci yakıyor.
Kirpiklerim güçlendi ve sıklaştı.Kuruyan rimellerinin içine döküp kullananını da gördüm,eski rimel fırçasına damlatıp sürenini de.Sitedeki yorumlara bakın orada envai çeşit anlatan var...

111 yorum:

  1. haydaaa :) ne güzel olmuş bu yazı not edilmiştir ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyanların da gözlerine,bilmukabil:)

      Sil
    2. Yazini okudum yardimci olabilceginixdusunuyorum :) Sacima ilk kez birsey yapayim dedim hidrojen peroksit surdum yandi sacim dengesiz surmusum birde . Ayrica boynumda saclarim nasil kurtarabilirim

      Sil
    3. yanan saçların geri dönüşü malesef ki yok,,,sanırım saçını kısa kestirip hızlı uzaması için bu yağı kullanabilirsin

      Sil
    4. Abla Slm Abla hc complex için yazdiklariniz gerçekten oldumu Abla bende almak kullanmak istiyorum daha 23 yasindayim kepek yaglanma dökülme hepsi var lütfen Abla cevabini bekliyorum

      Sil
    5. Gerçekten doğal ve güzel ürünler, ağzınıza sağlık güzel de anlatmışsınız, ama ben Yıpranmış saçı onarma konusunda Katkısız Keratin yüklemesini tek geçerim. Çünkü yanan kırılan saçı keratin proteinlerınden başka bırşey onarmıyor dıye bılıyorum. O yuzden de sadece katkısız kerainle bakım yapıyorum ve çok çok memnunum, Kırıklardan da eser kalmadı.

      Sil
  2. çok faydalı bi yazı olmuş, hemen ilgili arkadaşlara tavsiye ettim :) netten baktım, 45 lira diyor. senin daha uyguna aldığın bir yer var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok faydasını görünce ben de uzun uzun anlattım,hatta babam bile benden düzenli kullanıyor:)
      Tatlım sacbakimi.com dan yani kendi orjinal adresinden alıyorum.Eğer sitede yeterince gezinirsen %10 indirim sağlıyorlar.Facebook sayfalarında indirim kuponları çıkıyor zaman zaman..Onun dışında müşteri hizmetlerini arayıp ilk defa kullanacağını ve biraz teşviğe ihtiyacın olduğunu söylersen o da olur :D

      Sil
  3. Yazınızı büyük bir zevkle okudum.Verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim.Bende alıp denemeyi düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 tane saç sorunu üzerinden faydalarını sayfalarında anlatıyorlar,eğer o tarz bir durumdan muzdaripsen tabi kullan..

      Sil
  4. Süper bir yazı olmuş, hatta tam ihtiyaç duyduğum yazı olmuş, bu ürünü mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elvan,mutlaka dene,hatta sonrasında unutmazsan mutlaka sonuçları bildir,inşallah istediğin etkiyi görürsün..

      Sil
  5. eline sağlık gerçekten bilgilendirici bi yazı olmuş..başka 2 postta daha vardı saç ile ilgili kısımlar bu daha bi farklı şimdi..benim saçlarım da gerçekten çok az uzuyor..nerdeyse 2 ayda 1cm falan uzuyor..eğer bu ürün bu kadar iyiyse denemek isterim ben de..hacim ve uzunluk istiyorum saçımda(dökülme hiç yok ama kendiliğinden çok çok az bi saç yapım var üstüne uzamama da eklenince gerçekten sıkıntılı oluyor bana)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. P.S hoşgeldin tekrar:)
      Evet ha yazdım ha anlattım derken asıl konuyu sonunda paylaşabildim.Saç uzaması amacı ile aldığım ve hem saç derisi hem de kuruluk problemini çözdüğüm bir ürün oldu.Şu an saçımda röfleler var ve üzerinde de bir kaç kat boya..Ama haftada bir kez bile kullansam saç kremine ihtiyacım azalıyor..
      Eğer saç tellerin ince ise güçlendirmen çok iyi olur,o yüzden kür olarak benim ilk yaptığım şekilde uygulamalısın.Ancak hacim istiyorsan bu biraz sürebilir çünkü saçı yumuşattığından hacim konusunda sıkıntı yaşayabilirsin..Saçın güçlendikten sonra o sıkıntı da ortadan kalkacaktır tabi,ama bu arada hacim veren spreyleri düşünebilirsin.Saç ile ilgili bir post daha hazırlıyorum; hacim,yağlanmayı önceleme,ısıya karşı koruma,tarama ve fırçalamanın etkisi üzerine bir kolaj yapacağım onu da okumanı tavsiye ederim..

      Sil
    2. Cnm solediklerin guzelde ya gercek bir etkisi yoksa ne yapcaz

      Sil
  6. hepsini bi araya toplayıp uygularım ben de..beklemedeyim

    YanıtlaSil
  7. Güzel yorumun için teşekkürler.Bende asi saçlarım için denemek istiyorum bunu.Banada beklerim.Makyajkelebeği

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldim bile:)
      Asi saçlara birebir,kullanırsan mutlaka haber ver bana istatistik topluyorum..
      Sevgiler..

      Sil
  8. sevgili pearl fairy, öncelikle yazın için seni tebrik ederim,çok eğlenceli. Daha sonra seninle ufak bir konuşmamızda bu yağı önermiştin ve ben bu yağı 2-3 haftadır kullanıyorum. Bloğumda da senden ve bu üründen bahsettim. Allah ne muradın varsa versin, tüm dileklerin gerçek olsun inşallahhhhhhh.. Yanmış,bitmiş ve ölmüş saçlarım 5 aydır hiçççç uzamıyordu. Şimdi bir görsen, ben de dahil kimse gözlerine inanamıyor. Elimden gelse bu yağla gezeceğim hep. Saçlarım ilk defa uzadı,parladı ve gerçekten çok iyi görünüyor.Yanık uçlarda bile çok farkedilir düzelme var.Gerçekten çok teşekkür ediyorum sana, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demetcim hem yazıyı hem de yağı beğendiğine inan çok sevindim :)
      Sabah sabah yüzümde güller açtı inan,amin amin allah senin de ne muradın varsa versin arkadaşım:)
      Saçının desteğe ihtiyacı ne kadar da fazlaymış düşün artık,hızla uzamaya başlamasından belli.Bir de üzerine yumuşaklığı parlaklığı eklenince değmesinler keyfimize :)
      Yazın tatile çıkma imkanın varsa ve denize gireceksen evden çıkmadan önce bu yağı kullanabilirsin,güneş ve denizin zararından çok iyi korur seni,
      İşine yaradığı için çok mutlu oldum,güle güle kullan canım:)

      Sil
  9. Süper bir yazı olmuş hakkaten, okurken saçlarına üzüldüm acını hissettim ama neyse ki mutlu sonla bitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halimden anlayanlairin olması cok güzel gercekten:)
      Okudugun ve yorum biraktigin için tesekkurler,,,

      Sil
  10. Okurken,biri beni anlatmııış dedirten yazı:P
    acilen ediniyorum bu ürünü,teşekkürler,teşekkürler,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. Cok eglenceli samimi bir yazi olmus bende saclarmi kaynak ve boyayla harcadim.2 aydir kullaniyorm bu hafta kaynaklari birdaha taktirmamak uzere cikarttm hergun kullaniyorm hayirlisii bakalimm cok zor durumdayim uzun saci benimsedikten sonra:(((

    YanıtlaSil
  12. senin yaşadığına benzer bir şeyi ben yaşadım kızıl faciası arkadaş komplosu saçlaırm yandı döküldü toparlamak için çokk uğraştım toparladım ama o saçların kötü olması evresi çok acı seni anlıyorum hayata küsmüştüm bende

    YanıtlaSil
  13. Şimdi sizin saçınızı sampuan mı uzattı yağ mı anlamadım ben :(

    YanıtlaSil
  14. Benim saclarim uzuyor ama cok dokuluyo bana eczaci rogan tavsiiye etti bir sure onu kullandim birde priorin sonrakafam kasinmaya basladi. aslinda duzelme oldu ama cok kasiniyordu bende biraktim su anda sadece priorin iciyorum ama hala dokulmeye devam ediyo eski haline geri dondu ne yapacagimi bilmiyorum cok arastiriyorum bende bana bir faydasi olurmu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlarr,,
      Öncelikle dökülmenin sebebini bulman lazım,saç dökülmesinin sebeplerinin en büyüğü aslında gerekli vitaminlerin eksik olması,stres gibi faktörlerdir.Ya da genetik olabilir ki yaşın genç ise bunu eleyebiliriz..
      Eczacının dökülme sebebini araştırmamış sana direk bir şey vermiş,kafa derisi çok hassastır ve kurumaya müsaittir kaşınmasının sebebi hassasiyet yaratması olabilir,tepki gösterdi ise derin kullanma derim ben..

      İnternetten hemen saç ve tırnakların yapıtaşları olan vitaminleri araştırmanı öneriririm,çinko magnezyum b6 gibi eksiklikler olabilir,tahlil yaptırabilirsin..
      Strese bağlı ise de gün içinde melissa veya papatya çayı içip günün stresi ile baş etmeye çalışabilirsin:)

      HC complex ise gayet iyi bir üründür,dökülmeni keseceğine veya yüksek oranda azaltacağına inanıyorum,ama sen yine de bir doktora görün.Yüksek dökülme seviyesi başka şeylerin habercisi olabilir ;)

      Sil
  15. sıpaıs vermek ıcn cok tereddut ettım..hatta bır kac forum okudum..az once sıparıs verdım :)senelrdır saclardan bır memnunıyetsızlıgım var..umarım bu sefer ıyı bır sonuc alablırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimal,beslenmeden doğan bir rahatsızlık yoksa alacağına eminim..

      Sil
  16. Aynen tarıf ettıgın gibi benım saclarım cansız kuru ve uzamıyor .Bende bır cok yag denedım sacıma .Suanda kullandıgım bıtrınce bunu deneyecegım cok guzel bı post olmus.Benımde saclarıma Fiyto sarmasık ozlu bırkısel sampuan ıyı geldi uzatıyor veslıyor tavsıye ederım :)
    Bana da beklerim http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. Super bir yazi olmus bende bugun siparis ettim kuafor magduru olarak umarim ise yayar.

    YanıtlaSil
  18. harika bir yazı olmuş ellerine sağlık :) ben 1 aydır hc complex kullanıyorum saçım 1,75 - 2 cm uzamakta. tekrar sipariş ettim ama bu hız artar mı ? :( acil uzatmam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)

      kuaför magduru arkadaşım işe yarayacak merak etme,düzenli kullan ama olur mu ?


      ilk ay sonunda aslında o kadar hızlanmazdı bile maşallah seninki baya açmış demek ki :)
      Hızı ikinci ay ortalarında daha da artıyor..

      Sil
    2. düzenli kullanmaya devam edeceğim çok çok teşekkür ederim umutla ve kararlılıkla uzatıyorum :) bir de ben aptal gibi kahkül kestirmiştim kuaför istediğim gibi yapamadı kısacık yaptı alnımın ortasında kaldı besleme gibi oldum :( onda bile baya uzama olmuş 1 ayda kaşımın üst hizasına geldi pek sevindim. birkaç ay içinde kahkül de uzar dimi ? saça karışsın istiyorum... çok sabırsızım çoook :( bir daha kuaföre gitmeyeceğim

      Sil
    3. :):):)
      İstersen pompadan eline değil kahkül bölgene direk sık iyice emsin daha iyi olur ;)

      Sil
    4. saçım epey uzadı da bu hc yi dediğin gibi sadece kahkülüm için uygulayacağım. peki kaç saat bekletmeliyim sence ? 1,5 ay içerisinde uzatmam ve yana almam lazım bunları :'(

      Sil
  19. mrh.yazını okdum cidden çok aydınlatıcı olmuş.benım saclarımda acayip dökülmeler oluyor ve cok sert ve aynı şekilde saçlarımda uzama fark etmıyorum gercekten saclarım dokuluyor ve seyreklesıyor benım ıcın bu urun gercekten ıyı olur mu acaba ve ben bu siteye üyeliğimi ne şekilde yapabilirim baktım ama bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabia merhaba;
      ürünün iyigeleceğini düşünüyorum sana..HC nin satış sitesinden sipariş verebilirsin:)

      Sil
  20. cok merak ettim bu urunu simdi :) bende gecen yil gidip saclarimi omuzuma kadar kestirdim somrada pisman oldum yok sinemaki yok turp suyu kuru denedim olmadi sinemaki cok doktu sacimi turp kokusu dayinilmaz oldu :) o zamandan bu yana 5 parmak kadar buyudu ve kiriklarrrr tekrar beliriverdi senin saclarin kadar zamanda nekadar uzadi ? 1 sise nekadar zaman idare etti yurt disindayimda burda bulamayacagimi dusunuyorum turkiyeye gelirsem stok yapmaliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 şişesi 1 ay kadar gidiyor ama iki üç şişe en az almalısın bence :)
      orada bulamayabilirsin dediğin gibi,,ama firmayı arayıp sor istersen belki yardımcı olurlar..

      Sil
  21. sevgili pearl fairy, düzenli kullanımda 4 ayda ne kadar uzama kaydedebilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. toplam soruyorsan tahminim 10 cm civarı

      Sil
  22. yazınızı okudum beğendim çok sağolun erkek olmama rağmen kullanacağım benim saçlar 3-4 ayda 1-2 cm anca uzuyor kuaför sağolsun bi aramakas attı sigara molası verdi geldi bi ara makas daha attı saçlarım abuk subuk bir şekil aldı dediğiniz ilaç erkekler içinde geçerli ise hemen alıp deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergün bey düzenli kullanımda bütün cinsiyetler için geçerlidir; erkeklerin saçları kadınlara göre daha çabuk uzuyor diye düşünüyorum o yüzden haftada 3 ile başlayın 1 ay içinde eski haline dönmüş olur

      Sil
  23. Merhaba 15.yildir platin saç kullanırım ilk defa 5.gün önce yaptırdığım platinden saç uçlarım koptu mısır Püskülü gibi oldu hc complex ve ovex tüp sipariş verdim doğru ürün mü oldu bilgilendirirseniz sevinirim tşk ederim..

    YanıtlaSil
  24. sipariş vermeden önce burdaki yazıları okuduktan sonra aklıma şu geldi acaba bu yorumları kendilerimi yapıyor diye bu düşünce için :(( riske girip siz bana dönmeden ben yinede sipariş verdim ürünlerim bugün geldi hc complex ve ovex ben ürünleri kullanıp bu sefer hc hair care ailesine tşk etmek istedim..gerçekten inanılmaz üreünler ilk günden mısır püskülü gibi olan saçlarım sağlığına anında kavuştu bir kere uygulamayla şaşkınım saçlarım çok kötü yanmıştı parmaklarım saçımın arasına girmiyordu yandığı ve kuruduğu için şimdi ürünlerden sonra saçlarım ipek gibi sanki eskisi gibi hiç yanmadı kopmadı çok mutluyum iyiki içimdeki sesi dinleyip sipariş verdim çokk teşekkür ediyorum tekrardan hc hair care ailesi başarılarınızın tamamını diliyorum..bir not düşmek istiyorum hc complex alan arkadaşlar sürdükten sonra bone yada streçle sarsınlar saçlarını ve yağın daha iyi saça teması için daha doğrusu daha fazla nem'e doyması için föne vigo takıp saçlarına ısı vermeleri daha faydalarını görecekler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru hanım merhaba;
      dediğiniz gibi ürün çok başarılı ; hiç olumsuz yorum gelmedi bunlar hakkında..
      Tavsiyeleriniz ile de artı kattığınız için teşekkürler

      sürülmesinden sonra bol masaj öneriyorlar; saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırmak da çok etkili bunu da hatırlatmış olayım...
      Geçen kampanyadan iki şişe aldım ben de:)


      Sil
  25. bu güzel bilgiler için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. ben de kendi hikayemi paylaşmak istedim izninizle..

    bu yıl stresten dolayı saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı ve çok moralim bozuluyordu. saçlarım belimin en uç noktasına kadar uzundu. fakat o kadar döküldü ki çok az görünüyordu. bu durum canımı sıkmaya başladı ben de kuaföre gidip saçımı omzumda kestirdim. depresyondaydım bu işe yarar diye düşündüm. fakat keyifsizliğim 2 katına çıktı. sonrasında HC hair care complex ile tanıştım hemen sipariş verdim. yazın 3 ay boyunca bu ürünü kullandım. saçlarım 6-7 cm uzadı. sonrasında biotin ve faydalarını araştırdım. onu da denemeye karar verdim. Her gün 10 mg aldım ve 3 ay biotin kullandım.

    Veeeee sonuç :) 6 ay bakım yaptığım saçlarım mükemmel oldu. Şuan çok sağlıklı ve upuzuuuun. Belimin en alt noktasında şuan.

    hepimiz rapunzeliz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun hepimiz kazazedeyiz belli ki ;
      Saçlarının istediği uzunluğa ve sağlığa kavuşmasına çok sevindim ; arada bakımlarını yapmayı unutma; ayda bir bile olsa güzel saçların için destek lazım hala..

      Ne kadar uzun olursa o kadar bakıma ihtiyaçları var

      Rapunzeller Birliği !!!! :):):

      Sil
    2. bundan sonra uzun saçlı ve sağlıklıyız :)

      Sil
  26. ya bunun şişesi falan mı değişti ben neden aynısını bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degisti evet,urun ayni ama sise degisik...Surekli de degisiyor zateN nedense..

      Sil
  27. sacima sürmedigim sey kalmadi, gercekten ise yariyormu? sürekli yeni bisey denemekten illallah geldi...

    YanıtlaSil
  28. ne güzel anlatmıssınz böyle :) kesinlikle harika bir ürün . saclarım icin denemediğim yöntem kalmadı ama bir türlü olumlu sonuc alamazdm taaki hc ile tanısana dek .. saclarım inanılmaz derecede toparlandı ve uzadı , artık daha saglıklı saclarım var tesekkürler HC HAİR CARE :)

    YanıtlaSil
  29. Saçlarımın uzunlugu ile sorunum yok belimde neredeyse.ama hacimli değil:( bi işe yarar mı bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hacim konusunda açıkçası işe yarayacağını sanmıyorum çok fazla..

      Sil
  30. merhaba ben bişey öğrenmek istiyorum ben saçımı çok düzleştiririm ve çok fön çekerim bu yüzden çok yanık ve kırık var ama saçım çok kabarıyo bu yağı kullanırken de büyük ihtimalle saçımı düzleştiririm yine de faydası olur de mi bi de illa ki kestirmek zorunda mıyım ? yarıya kadar yanık ta..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanık saçı sakinleştirebilirsin bu yağ ile ; ancak tedavi edemezsin..
      Yanık ve kırık saç kurumuş saçtır; sana istediğin nemi bu yağ verecektir...

      Ama illa ki kestirmek zorundasın ufak ufak aldırman lazım,yağ saçının uzamasını sağlayacaktır o sebeple dert etme...
      Bir de ısı verici işlemlerden evvel MUTLAKA ısıdan koruyan ürünler kullanmalısın

      Sil
  31. Merhaba,ben de daha önceden her gün okula giderken düzleştiriyodum böylece saçlarımı öldürdüm sonra bu üründen aldım kullanıyorum hatta 2.şişenin ortalarındayım saçlarımda değişiklik olduğu çok belli şimdi canlı ve parlak ama sanki hala aynı boyunda gibi hissediyorum omuzlarımda hep.ben mi yanlış kullanıyorum acaba ben nerdeyse her gün saat aksam 10 gibi yapıyodum 1 gibi yıkıyodum pazar,pazartesi,salı,çarşamba ve perşembe kullanıyodum annem bi kaç gün arayla yap diyodu hep.siz daha iyi bilirsiniz sizce de ben çok mu abartıyorum haftada 5 gün üst üste yapınca.sizin gibi yapmayı düşünüyorum ama yine de yazarsam belki daha çok yardımcı olursunuz diye düşündüm kaç gün arayla yapıyım haftada kaç kez kullanıyım kaç saat bekletiyim 3.şişeyi alıyım dimi bana bi yardım edin lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şevval :)

      Saçlarıın eski haline dönmeye başlamasına çok sevindim;ne de olsa saçımız güzel gözükmüyorsa biz de kendimizi iyi hissedemiyoruz...Her gün düzleştirmekle saçı öldürüp intihar süsü verdiğini söyleyebilirim :D
      Isıdan koruyucu ürünler kullanmalısın düzleştirme işlemlerinde; böylece daha az yıpranır...

      Yağ olayına gelince; her gün yağ kullanımı saçını alıştıracağı için 2 günde 1 e indirmelisin..Hatta 2 hafta ara ver...
      Bu iki hafta boyunca hiç sürme...
      Eğer kullanma klavuzunu atmadıysan oradan da saçın alışmaması için ara vermek gerektiğini okuyabilirsin...
      Saçındaki deformeyi onarmak adına bir şişeyi haftada 3-4 gün kullanman normal ama 2 şişeyi o kadar sık kullanman saçında alışma yapmış uzamasını engellemiş olabilir...

      *bu bahsettiğim iki hafta sonrasında da iki günde bir;2 saati geçmeyecek şekilde ve mutlaka parmak uçlarınla masaj yaparak uygula...
      *Eczaneden B vitamini ampulunu alıp şampuanına kat
      *aktardan çam terebentinini alıp şampuanına kat..
      *Saçını düşük ısıda kurut,tararken de önce uçlarından başla ama çok ıslakken tarama önce biraz kurut ki kopmasın...

      Bir de günlük vitamin dengeni gözden geçir;magnezyum,çinko gibi temel minerallerden vücuta eksiklik varsa saç ve tırnaklar daha yavaş uzar,çabuk kırılıp kopar...
      Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

      Sil
  32. Ben şampuan da sipariş ettim geri veriyim mi işe yaramıyorsa boşuna almayayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şampuanın yağlı saçlara çok iyi geldiğini duydum,onun dışında kendim kullanmadığım için yorum yapamıyorum

      Sil
  33. yorumunuz icin tesekkurler hc bakim yagini kullanirken hc sampuani ve sac kreminini de beraberinde kullaniyor muydunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ricalarımla, hayır o ürünleri kullanmıyorum..Ama ovex isimli bakım kremini tavsiye ederim tester olarak edinmiştim çok iyiydi..

      Sil
  34. Merhaba öncelikle yazınız için teşekkürler çok açıklayıcı bir yazı olmuş. Benim saçımla ilgili iki büyük sorunum var aşırı saç dökülmesi ve saç uzamaması. Saçlarımı hep belime kadar uzatmak istedim ama hiç bir zaman uzatamadım çünkü ne zaman uzatmak istesem sırtımın ortasına kadar gelip kırılıyor ve kestirmek zorunda kalıyorum. Bundan 3 yıl kadar önce aşırı stresten saçlarımın 3 de 2 si döküldü. Saçlarım oldum olası ince telliydi birde bu kadar dökülünce oldukça az gözüküyor dökülen saçların yerine gelen saçlarımda çok cansız çıkıyor ve hemen dökülüyor. Yani yeni saç çıkmasından ümidimi kesmek üzereyim. Bu durumda bende durum böyle ise saçlarımı belimi kadar uzatıp uzun kullanayım diye düşünüyorum. Böyle bir durumda yazınızı gördüm ve fikrinizi sormak istedim bu ürünü kullansan nasıl bir etki ile karşılaşabilirim. Bana vereceğiniz herhangi bir tavsiye var mı?

    YanıtlaSil
  35. Iyi gunler yazinizi okudum ve su an soktayim gercekten dogru mu bunlar. Benim saclarim belime kadardi ve herkesin hayran oldugu bi uzunlugu ve dalgasi vardi. Uclarini almak amaciyla kestirdim ve cansizlasti ben de bi kac ay sonra gidip omuzlarimin ust seviyesine kadar kestirdim. Bi sure kisa kullandim memenundum ama sonra sacim resmen kustu bana ve cok azaldi cansizlasti dokuldu tiftik tiftik oldu ve uzerine araliklarla 3 kere daha kestim. Ve kuaforun ya kesimiyle ya da nazariyla ilgili bi sey oldugunu dusunyorum sacimin bu sekile gelmesinin. Kuaforumi hic degistirmedim ama artik orya gitmem. Bu urunu kullanmak istiyorum. Nasil kullanacagim nasil surecegim ne kadar bekletecegim ne siklikla uygulayacagim hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yağı nasıl kullanacağınız zaten içinde ayrıntılı şekilde yazıyor ama kafa derisine yedirip haftada 3 kere 2 saat bekleterek başlayabilirsiniz

      Sil
  36. YA BEN SAÇLARIMI KESTİRDİM ŞUAN BOYNUMDA AMA HERTÜRLÜ YOLU ARIYORUM EN AZINDAN OMUZUMA GELSİN KAFAYI YİYİCEM

    YanıtlaSil
  37. brezilya fönü olarak çıkardığı ürünü kullanan var mı aranızda anlatabilirmisiniz faydalarını ? Hc hair care yi çok duydum ve bu hafta bende kullanamay başlıcam hadi hayırlısı :) yazı içinde çok teşekkürler bu arada bende kızıldan kurtulmaya çalışırken mahvettim güzelim saçlarımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. brezilya fönünü hiç denemedim ama yağı şimdiden hayırlı olsun düzenli kullanırsanız mutlaka faydasını görürsünüz :)

      Sil
  38. bende bir depresyon sonucu saçlarımı kısa kestirdim ama eskiden saçlarm belime kadar geliyordu şimdiki hali çok kötü ve biçimsiz biran önce uzamasını istiyorum bu ürünü deniyeceğim işe yarar mı gerçekten ve 6 ayda ne kadar uzatır tahminen ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 ayda en az bi 10 cm uzar ama düzenli kullanırsanız...
      Tahminen :)

      Sil
  39. yazıyı yenı okudum ve gercekten cok begendım =)) yuregınıze saglık yalnız bırsey soracagım benım sacımda aslında seyrek olmasından baska hıcbır sorun yok kuaförum bana hacım versın dıye argan yagı kullanmamı soyledı ve bır haftadır kullanıyorum saclarım ipek gibiğ oldu yada psikolojik :)) acaba bu yagı kullansam daha mı hızlı uzar ? yada cogaltıcı bı ozellıgı varmı ? argan yagını daha once sız kullandınız mı ? sızce fark var mı ? =))) cok soru sordum galibbaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ceren :)
      Argan yağı hacim vermez aslında tam tersi genellikle kabaran saçlar için kullanılıyor..
      bu yağı kullanırsan sıklaşır ve daha çok uzar;
      Argan yağını ben hala kullanıyorum kitoko ve marakesh in ürünleri var ve cidden çok iyiler ama ben onları tamamen farklı bi amaçla tüketiyorum..

      Sil
  40. Gercekten cok guzel bi bilgilendrme olms.senin anlttgnn aynisini yasiyrm su an.bu tip mahalle berberlri yuzundn.kuafor dmk istmyrm.denemedgm sey kalmdi.bu urunu de deniycm.umarim bozuk psikolojim duzelir artk.isyanlardayim
    Paylstgn bilgilere ve emegine tesekkurlrr

    YanıtlaSil
  41. Merhaba, aranıza yeni katıldım özellikle dökülme ve saç uzatma bakımı vs. ilgimi çekti.  Ben bir çok ürün kullandım ama dökülmeyi önleme ve saçın uzamasını sağlama konusunda bence en etkilisi Restorex.

    YanıtlaSil
  42. Merhaba. İyi bir blog olmuş. Ben ürünü almadan önce bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim saçım gür ve kıvırcık olduğu için her taramada onlarca saç dökülüyor. Ve yerlerine yenileri çıkarken de kötü bir görüntü oluşuyor. Saçımın her yerinden saç fışkırıyor diyebilirim. :) Böyle olunca da toplarken yeterli uzunlukta olmayan saçlarım da çıkıyor ve kötü görüntü oluşturuyor. O kadar çok saç çıkıyor ki nerdeyse aynaya bakmak istemiyorum. Bu ürün kırılmaları azaltıp kısa telleri kırılmadan sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar mı?

    YanıtlaSil
  43. yorumu büyük bir açlıkla okudum öyleki o esnada çalan telefonu bile bakmadan kapattım. yarın bu üründen sipariş ediyorum. saçlarının düzelmesinede sevindim. kızıl dusunuyordum su dk dan sonra rafa kaldırdım. hatta boyama surecini rafa kaldırdım.. öpüyorummm seni..

    YanıtlaSil
  44. Selam,
    Benim mayısta düğünüm var ve saçlarım hem ince, hem uzamıyor baktığında uzun gibi duruyor ama her yerinden kısa kısa. Yani saçların sırtımda ama ensemden gelen saçlarımın saçlarımın boyu ile uzun. Onlarda artık isyanlarda dayanamıyoruz diye çatallaşmaya başladı. Bende direnin gelin olacağım size ihtiyacım var diye bakım yapmaya çalışıyorum. Pek saç kremi kullanmamaya çalışıyorum zaten ince telli diye. Bir kere boyamayı denedim diplerden gelen saçlarımda koyu renk olunca gür gösterir diye ama dediğim gibi düğün önü risk almaktan korkuyorum. Birde 1,5 yıldır ensemdeki saçlarımın başlangıç yerinden sol tarafta açıklık var geçmedi neler denedim. Bu ürünü kullanmak için bugün sipariş verdim. Çarşamba bende olacakmış dediğiniz gibi arayıp söylediler. Yalnız diğer web sayfalarında kullandım bir işe yaramıyor şeklinde yorumlarda var. Ben ise sizin gibi düşünüp en fazla 40 tl param gider dedim. İçerik bilgilerini de okudum kimyasal bir şey yok dışarıdan almaya kalksam bu yağları ve bitkiler daha da fazla tutacak. Umarım iyi gelir. Yardımların için teşekkürler.

    Gümüş...

    YanıtlaSil
  45. Merhaba bn de kuaför mağduruyum percem istedim kakül kesip yana ayirdi şapşal adam cok mutsuzum hızlı uzaması için bazı kürleri yapıyorum yılan Yağı kullanıyorum bu ürün hiç olumsuz yorum almamış ne yapmaliyim yılan Yağı uzatmaz diyolar sacim zaten çok cansız ne yapmalıyım hcnin hangi ürünlerini kullanmaliyim yardimci olur musunuz lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yılan yağı da neymiş öyle :S
      ıyk yani..
      Hızlı uzamasını içeriden ve dışarıdan destek alarak yapabilirsin çinko al vücuduna ve bu yağı dene bence

      Sil
  46. Merhaba, koruyucu şampuan olarak şuanki tercihim Profein aynı zamanda dökülmelere de etkiliymiş. bayağı faydasını gördüm.

    YanıtlaSil
  47. Farklı ürün deneyen veya öneren varmı?

    YanıtlaSil
  48. hc complex bitkisel saç bakım kompleksi gerçekten harika bir ürün 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum, saçıma sürdükten sonra o gün bir işim yoksa 6 saate yakın bekletiyorum ve harika bir ürün

    YanıtlaSil
  49. merhaba benim saçlarım yıkandıktan sonra aşırı derecede kabarıyor... bu benim için gerçekten büyük bir sorun :( saçlarım kabarık olduğu için şekil vermesi de bir o kadar zor oluyor bunun yanında gün içerisinde çok fazla ısıya mağdur kaldığı için hem saçlarımın kalitesi azaldı hemde saç uçlarımda bir çok kırığım var saçlarımı daha önceden de çok kestirdiğim için kestirmekte istemiyorum ... sonunda çareyi belki internette ki sayfalardan bulurum dedim ama açıkçası ürünü almak önemli değil ürünü aldıktan sonra saçlarımın daha kötü bir dereceye gelmesinden dolayı çok kaygılanıyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kabarıklığına çok iyi geleceğine eminim; daha kötü değil daha iyi yapacaktır bu üründen kullanırsan...

      Sil
  50. Beline kadar salınan ve daha önce kuaförde işlem yüzü görmemiş saçlarının içine ettiren bir kadının kırılganlığı içerisinde yazıyorum. Bi kadın düşünün ki o kadın kafasına mayonez dahi sürmek suretiyle el aman dilenmiş piyasada kuaförde ne kadar abuk subuk ve bilhassa (ucuz etin yahnisi diyerekten) pahalı ürün varsa hepsini denemiş ve netice alamamıştır. Düşündünüz mü hahh işte o kadın benim o kadın benim ama saçlar benim değil. Belime kadar salınan katran karası saçlarımın yerinde annemin "yapağı" diye tabir ettiği bir cisim var artık cisim diyorum çünkü bu şeye saç demek gerçekten büyük haksızlık olurb

    Daha da ne yapayım saçıma üç yumurta mı kırayım derken HC ürününe denk geldim. Kendi sitesindeki ünlü yorumlarından kıllandığım için hemen sağ sekme sayesinde google yorumlarına oradan da bloğuna denk geldim. Ahhh nasıl rahatladım off çok rahatladım ama iyi rahatladım diye diye önce yazının sonra yorumların sonuna kadar geldim. Yetinmedim hemen ilgili siteden ürünü sipariş verdim. Hesaplamalarıma göre beni pazartesi ararlar, salı günü ürün elimde olur, olmadı çarşamba, daha olmadı perşembe ama asla cuma değil çünkü bir hafta sonunu daha bu rezil saçlarla geçirecek takatim kalmadı. Benimde bi before - after fotoğrafım olmasın mı he olmasın mı:)

    Ürünü bir ay boyunca düzenli kullanacağım ve sahiden durum aynen dediğin gibiyse sana aynı ürünü yada tercih ettiğin başka bir şeyi hediye olarak göndereceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi sendromu yaşayacağım derken sabah sabah beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün emi :D
      bir kere 3 yumurta kırsan diğer ürünlere göre emin ol ki daha çok faydasını görürdün :)

      Yapağı saçlarının bir an evvel eski günlerine dönmesini dilerim; moral bozukluğunu çok iyi anlıyorum ;
      saçlarını kestirdin mi bilmiyorum ama kestirdiysen bu uzamasına yardımcı olur ; kuru ve kırılmış saç uçların varsa ürün gleince saç uçlarına da güzelce yedir ve ürün saçındayken uçlarına doğru tara ;
      ha bir de yağlanıp yatma derim ; kuru saç uçları olanlarınki biraz dolanıyor ; şöyle 3 saat güzelinden bi beklet sonra yıkarsın
      hediye değil de hayır duanı kabul ederim kardeş :D:D

      Sil
    2. Ben seni güldürdüm Allah da bütün milleti bana güldürsün emi :) Ama dur dur kadının değil erkeğin komik olanı makbuldür iyisi mi bu gülme bahsi aynen senin dediğin gibi olsun :)

      Dün beni HC den Bayan Damla (bayan değil kadın) aradı. Derdimi anlattım derman dilendim. Tamam ben size Hc complexin yanında birde Ovex deneme boyu yollayayım dedi. Toplam 53 tl gibi bir fiyatla yarın sabah kapımda olacaklar. Ne bi kargo ücreti ne bi kapıda ödeme masrafı tertemiz cillop gibi sadece ürün fiyatı.

      Ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam göreceğim sevgilimden bile daha bi heyecanla beklediğim kargo elemanını güler yüzle uğurladıktan sonra kendimi banyoya atacağım ve hemen ürünü deneyeceğim. Ve bundan sonra bana saçlarından dert yanan hiç bir arkadaşıma "dünyada onca dert var kıla tüye takmışsın, amannn kökü sende uzar nasıl olsa" demeyeceğim. Önce saçlarım yüzünden sonra saçlarıma bunca taktığım için daha sonra da kendimle çeliştiğim için neee çektim be Gülistan.

      Evet bu arada saçlarımı önce bir, sonra iki, daha sonra üç parmak, en sonunda da bir karış kestirdim . Şuan saçlarım ensemde, oysa eskiden memelerimin altına kadar uzanıyor namahrem durumlarda perde görevi görüyordu. Hayır saçlarım uzar yine memelerimin altına kadar gelir belki ama yer çekimi denen bişey var eh yaş faktörü de eklenince memeler git gide aşağı iniyor saçlarımın bu hızla memelerimi yakalayıp altına inmesi pek mümkün görünmüyor :)

      Kız kızayız erk kısmının yolu buralara düşmez diye öyle gevşek gevşek yazdım ama ola ki sorun olursa okuduktan sonra şu memeli kısmı sil. Ayy çok atraksiyonlu oldu böyle tıpkı okunduğunda kendini imha eden mesajlar gibi.

      Zahmetlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  51. yasım 18 umarım buna bı cevap gelır cunku cok caresızce yazıyorum saclarım hıc uzamaz asla uzun bı saca sahıp olamadım ah annem hep annemın yuzunden ınsan kucukken kızımın saclarıı boylesıne guzelken uzun kalsın demezmı benım annem dememıs ve besleme sacı gıbı kestırıp atmıs cok ozenıyorum uzun saca amaa gelın gorunkıı benım sacım asla uzamıyor ve yanmıs gıbı kırık cunku cok duzlestırıcı kullanıyorum okula gıderken resmen sacım yanık kokuyor ıslanınca ve daha yenı bloguna gırıp once HC yı sonrada johncugumun ısıya karsı koruyucu serumunu gordum HC sıparıs ettım johnuda bu kucuk sehırde bulabılırsem alacagımm saclarım eskıden coktu sımdı az ve sureklı dokuluyor bunlar ıcın ne yapabılırım acebaaa :)

    YanıtlaSil
  52. banada yardımcı olursanız çok sevinirim bende bundan 2 ay önce saçlarımı boyattım sağolsun kuaförüm kahverengi kumral arasındaki rengi gitti turuncu yapıp kafama sürdü bide sonra bu renk istediğimiz gibi olmamış diyip balyaj yaptı 200 lirayıda kitledi gönderdi 1 hafta boyunca i turuncu kafayla gezdim sonra gittim saçımı kısacık kestirdim siyaha boyattım bu seferki kuaförümüzde saçı yamuk kesti tamam dedim kullandım geçenlerde şeytan dürttü yeni bir kuaför buldum gittim brazilya fönü çektirmeye yok dedi saçı çürütüyo o perma yapalım değişiklik istiyosan tamam dedim oturdum bide yamuk tarafını düzeltelim dedi aldı eline makası cart cart kesti şu anda merinos koyun gibiyim 1 buçuk ay sonra üniversiteye başlıyorum ve kafaları yiycem az önce sizin yorumlarınızı okuyarak spariş verdim sizce benim bu süperge gibi olmuş çalılarımıda normal insan saçına döndürür mü ? bide bunun yanında bildiğiniz önerdiğiniz bir kür var mı?

    YanıtlaSil
  53. Bu kadar guzel bir dil olabilir... tebrik ederim.. benim diyen yazara kalem artırır:)))

    YanıtlaSil
  54. Ben erkeğim 15 yasimdayim saçlarima sprey sıkıp yatmistim :( ogünden beri sacim dökülüyo ve cansizlasiyo.yani saç derisine kimyasal girmesinden ötürü aşa yukari ayni durum diye düşünüyorum bu yağ iyi gelirmi acaba ?

    YanıtlaSil
  55. ..meraba arkadaşlar bahsettiğiniz bakım yağı hc hair complexi siyah şişeyi resmi sitesinde tek olarak bulamıyorum şampuanla birlikte 150 tl.tek olarak yok mu şişesi mi değişti yardımcı olup resim koyarsanız sevirim sipariş vericem birde bu yağ tek olarak işe yarıyor mu şampuan da alıyım mı

    YanıtlaSil
  56. Peki bunun yanında hangi saç bakım ürünlerini kulanıyosunuz şampuan saç kremi vb. ?

    YanıtlaSil
  57. Merhaba 10 gün önce katları sevmediğimi ve saçlarımın düz halinden çok hoşlanıp en iyi olduğu dönemde olduğumu düşümdüğüm bir günde gidip kahkül ve kat kestirdim ön kısımlarına..sonuç tabi malum şuursuzca yaptgm bu harket sonrası 10 gündür ağlıyorum(cidden) bu kahküller ne kadar sürede uzar acaba bu yağı kullansam??

    YanıtlaSil
  58. Bu yagi sampuaniyla mi kullanmak gerekiyor yani ikisi bir arada.

    YanıtlaSil
  59. arkadaslar bu urunu bnde kullandim kesinlikle dogru 3ayda 5-6cm uzadi parladi cok guzel bir urun

    YanıtlaSil
  60. bu ürünü kahkül için kullanılsa kahküller de uzar mı? yardım edinn

    YanıtlaSil
  61. merhaba hc şampuan ve saç kremi ile kullanılırsa daha mı etkili olur

    YanıtlaSil
  62. Bende kuaför mağduruyum. Ayda 1cm uzayan saçlarıma her ay dip boyası yapan x kuaförüne burdan selamlar
    Öncelikle yazı harika olmuş çok beğenerek okudum biraz geç okusamda. Neyse hc ürünlerini daha önceden bnde kullandım hatta 4-5 şişe bitirmiştim. Cam Şişeydi benim kullandığım zamanlar neyse sonra neden bıraktım bilmiyorum bu yazıdan sonra tekrar kullanmayı düşünmedim değil

    YanıtlaSil
  63. evet kızlaaarrr bu ürünü kullanmış biri olarak tek söyleyebileceğim sey asla ama asla tereddüt etmeden alın. sevgili (!) kuaförümün kendini bana bırak demek suretiyle zaten kısa olan saçlarımı enseyide tıraşlamak ve iyice kısalttıktan sonra üstüne bide açıp boyamak suretiyle küçük bir kırpığa dönüştürdükten sonra yana yana aldığım bu ürün sayesinde şu an saçlarım yumuşacık kedi tüyü gibi ve hızlıca uzuyor.asla vazgeçemeyeceğim bi ürün bu.2 hafta önce saçımı boyattım ve şu an diplerim çıkmış vaziyette:))

    YanıtlaSil
  64. yalan yok okurken fenalık geçirdim :)))) bende saç madurlarındanım saçımı kısacık kestırdım ve suan hiç begenmıyorum 2 gun once urunden sipariş verdim suan geldi masamda aksam olsada hemen kullansam :) hala bı içimde suphe var acaba diye gezerken sizin yazınızı gordumde fenalıklar geçirerek okudum ( saka saka ) bilgiler için tesekkurler en azından kullandan once bı pişmanlık gıtmıs oldu :) tesekkurler tekrardan :)

    YanıtlaSil
  65. Öncelikle, saçlarım ince telli, oldukça yumuşak. Fakat çok olmamak kaydıyla yağlı. Sizce kullanabilir miyim? Saçımı dökmesinden korkuyorum.

    YanıtlaSil
  66. Gercekten dogrumu benim yandi saclarim seyrwklesti ve sadece yağla olurmu

    YanıtlaSil
  67. Bunlar hepsi güzel uygulamalar olsa da maalesef kalıcı çözümler değil. Yanan veya yıpranan, kırık saçı dünyada kalıcı olarak onarak tek madde Katkısız Keratin proteinidir. Ben evde kendım yatmadan önce saçıma sürdüm, sabah duruladım, eski saçlarımdan eser kalmadı. Şimdi bu bakımı 1-2 ayda bir yapıyorum ki kaybolan eksilen keratinleri saça yükleyerek saçımı formda tutuyorum, işlemlere karşı dirençli yapıyor.

    YanıtlaSil
  68. bir şişesi kaç gü ya da ay gidiyor ? ona göre almayı düşünüyorum da :)

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)