Şubat 08, 2013

Ozoxlive ile Tedavi Edilen Bir Akne Hikayesi

Ozoxlive Aktif Oksijen Bakım Jeli

Herkese Merhaba;)
Bugün günlerden cuma,benim açımdan hafta bitmiş oluyor.Çalışanlar için cumanın değerini anlatmak istesem,en sevdiğim dizinin reklamsız halini izlemek gibi,spor hocamın Pearl 25 şınav sonra karnın dümdüz olacak demesi gibi veya nutellalı pancake yerken hiç kalori almamak gibi bir şey derdim,bilmem anlatabildim mi:)
Tabi bu saydıklarım olmasa da cuma geliyor ya en azından Cuma'sına kavuşmuş Robinson kadar neşeleniyorum:)
Hafta sonu hepiniz kendinizi dışarı atın,istanbuldakiler havalara dikkat etsin buz gibi çünkü.Sonra eve geldiniz makyaj çıktı kusurlar göründü iseee birazdan sayacağım sorunları olanlar bu yazıyı okumaya devam edebilir.

Cilt lekeleri olanlar,
Cildi mat ve donuk görünenler,
Kış mevsiminde Ankara ayazı gibi ayaza maruz kalanlar
Belirgin yara-sivilce izleri olanlar
Cildinin nem dengesini kaybedenler,
Antiseptik etki arayanlar
Daha sıkı bir görünüm isteyenler

Bu nasıl bir mucize diyeceksiniz,bütün etkileri aynı anda bulundurması imkansız gibi gözükecek.
En iyisi ben kendi başımdan geçeni anlatayım sonra konuyu tartışırız.
Akne sorunlu hassas/karma bir cilt tipim vardı, karaciğere çok zararlı bir ilaç kullanarak büyük bir kısmından kurtuldum.
Ancak hala çıkmaya devam ediyorlar ve en ufak bir oynama,el sürmem ile kabarıyorlar.Son olayda olduğu üzere;
Yanak kısmımda çıkan ufak bir yağ butonunu üçlü bir volkan haline getirmeyi nasılsa başarıp şişmeye bıraktım,kendi kendine ekmek hamuru misali kabardı da kabardı.
Ben dur diyorum Rabbim yürü ya kulum diyor,nasıl Büyük İskender Pers İmparatorluğu'nun topraklarını önüne katarak büyüyorsa bizimki de kendini onun veliahdı sanıyor olsa gerek sağlam gözeneklerimi de iltihapladı.
Sıkmadım sabrettim,çözüm yolları aramaya başladım.
Bir sivilce nasıl kurutulur başlığı altında sebamedin anti pimple'ını,elma sirkesini,bephantane'yi,cleotin-c'yi (klasiktir) denedim, olmadı.Hatta kimden duydumsa diş macunu bile sürdüm,mentolluydu yaktı :D

Yüzümde bir tek orada vardı ve bu durumdan çok rahatsızdım.Sonra aklıma çekmecemde bekleyen 5-6 paket Ozoxlive geldi.Acaba sivilceye iyi gelir mi dedim,twitter'dan lilakutuya sordum.Sağ olsunlar özel mesaj olarak döndüler;çok iyi geleceğini ama açık yaraya sürmememi söylediler.Ben de eşantiyon olarak  geçmişte kutu'da gelen, çekilişimde de yer verdiğim paketlerden birini açtım.
Gece tüm yüzüme uygulayıp yattım,sabaha tabi ki tamamen geçmemişti ama kızarıklık küçülmüştü.3 gün içerisinde minicik kaldı ve bugün itibarı ile kurtuldum.İz bırakmadan geçti gitti,ben de bunu kesinlikle paylaşmalıyım dedim.

Ozoxlive nedir sorusunu şimdi cevaplayabilirim,içinde biyolojik aktif oksijen molekülü bulunduran bir bakım jeli.Cilt ve altı dokularına kadar nüfuz edebilen,vitaminlerle zenginleştirilmiş,hücreleri yenileyen ve toksinleri atan bir ürün.
İçinde Tüm cilt tiplerine uygun,doğal,nemlendirme etkisi de olan,kür olarak uygulayabileceğiniz ozoxlive jel mükemmel derecede kötü kokuludur:D

Aktif oksijen bu kadar mı kötü kokar,sabah akşam sürün denilmiş ama ben sadece akşamları sürebiliyorum.
Çok yoğun ve zor emiliyor.
Normalde düzenli kullanmamıştım ama 3 gün arka arkaya kullanınca faydasını anladım,sivilce izlerimde azalma da oldu,cildim de sıkılaştı.Şöyle bir ay falan kür gibi uygulasam ne iyi olur diyorum.Çok eskiden kalma izlerimi ancak cilt altı dokulara etki eden bir ürünle geçirebilirim.Bir tane paketi ağzını kapatıp kapalı bir kutuya koyarak iki kere kullanabiliyorum.
Pco Plasenta maskem bitti ve bu ay Clinique Even Better Dark Spot Corrector 'a başlıyorum.Bunu da destek olarak şişesini alacağım.
Bakalım neler olacak,sonuçları paylaşırım sizinle de..

Parlak,kusursuz bir cilt dilerim herkese:)

5 yorum:

  1. bende de var böyle kabarıp duran sivilceler hemen bu akşam deniyorum bu çözümü elimde de var hazır bunlardan..oxoliveın altına üstüne bir şey sürmedin değilmi başka??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım sende ne etki yapacak,
      yüzümü temizledikten sonra çok hafif bi nemlendirici sürdüm bir saat sonra da bunu uyguladım.Ben bununla uyudum,dayanabilirsen öyle yapmanı tavsiye ederim..
      Biraz yapış yapış bir şey havlu veya ekstra yastık kılıfı serersin olmazsa.
      Ozonun gücü seninle olsun :)

      Sil
  2. Uzun uzun düşündüm ve en sevdiğim postu seçtim; zira burnumun üzerinde ekstra bir burun daha var savaşta olduğum :D

    YanıtlaSil
  3. hmm ne olur ne olmaz diye elde bulundurulmali :)

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)