Nisan 01, 2013

Shea Yağlı Vücut Kremi/BeeBeauty Gratis

Merhaba :)
Çok güzel bir hafta sonundan sonra sabah zar zor uyanan benim gibi kaç kişi vardır?
Saat 7 de kalkmam gerekiyordu;yani aslında saat 6'da.
Ve kalkamadım tabi.Saatlerle oynayıp durmayın benliğim şaşıyor...
Size bugün hafta sonu yaptığım bakımlardan bahsedeyim istiyorum.Bunun için de kullandığım ürünlerden biri;banyo sonrasında severek vücut ve ellerime sürdüğüm Gratis' in  nemlendiricisi.

BeeBeauty  gratise özel bir marka;ürünlerin isimlerini daha evvel duymamış olabilirsiniz.Ama nasıl BİM'in peripellası varsa bu da aynı hesap:)


Vücut kremi olarak BeeBeauty benim çok hoşuma giden bir ürün oldu.Shea yağını zaten oldum olası çok severim,neyle karışırsa o kremi mükemmel kokutuyor.Beebeauty Shea yağlı vücut kremini açıkçası en çok kokusu için seviyorum.İkinci sırada ise nemlendirmesi geliyor...İçinde de çeşitli vitaminler bulunuyor.İpek proteini içermesinin tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama ipek proteininin yapısı çok güçlü aminoasitlerden oluşuyormuş. 250 ML


A ve E vitaminleri ile kremin temel taşları oluşturulmuş,hoş sevimli bir pembe rengi var ve kolayca emiliyor.Çok hafif de yağlı bırakma  hissi olsa da sebebi bana göre içindeki shea yağı.
Body butter ile losyon arası katılıkta;
Şişesinin pompalı oluşu kullanım kolaylığı sağlıyor.Çok aşırı ürün de gelmiyor.Kullanılacak bölgeye direk sıkabiliyoruz.Sonra oh mis :)


Çok severek kullanmaya devam edeceğim ve tavsiye de ediyorum.Özellikle pompalı şişedeki kremler ile ilgili bir kullanım yöntemim var;mutfakta iş yaptıktan sonra veya lavabodan çıkarken ellerimizi nemli tutmak için bu kremlerden sabunumuzun yanına koyabiliriz.
Böylece her seferinde krem aramaz gözümüzün önünde olacağı için kolayca kullanabiliriz.Banyodan sonra ise kremlenmeyi atlamamak için de uygun bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz.
Ne de olsa eller yaşlanmanın engellenemediği ve göz önündeki bölgelerimizdendir:)
Size bundan sonraki postumda kullandığım kese türlerini göstermek istiyorum,takipte kalın :)

6 yorum:

  1. Duş jeli var bende de, kokusu cook güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett,takım yapayım ben de bir dahaki sefere ehe:)

      Sil
  2. bende coconut&vanilya duş jelini kullanıyorum.inanılmaz bir kokusu var.8 mart indiriminde 10tl'den 6tl'ye düşmüştü.birde hatırlatma, üzerinde hayvanlar üzerinde test yapılmadığı ibaresi var.bir artıda bunun için:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba dus jelinde mi yazar bu,bendeki keskin ambalajında hatirlayamadim bir kontrol edeyim tekrar ama her türlü animal testing karsitiyiz,uyandık artık :)

      Sil
  3. Canım içindeki parrafinıum Lqudium çok çok zararlı bir toksik madde. Kokusuna aldanıp cildine zarar verme. Aldığımız kozmetik ürünlerde içindekiler bölümündeki ilk 5 madde çok önemli. İçinde en yoğun ilk 5de yazan bulunuyor. Blogumda toksik maddelerle ilgili bir yazı yazmıştım. İstersen okuyabilirsin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parafin dediği için onu faydalı olarak adletmistim ama tekrar kontrol eğitim mutlakaa,cok sağol tatlım :)

      Sil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)