Nisan 09, 2013

Saç Dökülmesine Karşı-Loreal Elseve Arginine Saç Kremi ve Şampuanı

Merhaba

Bugünkü konumuz şampuan ve saç kremi.
Saçlara ve saç diplerine iyi gelecek türden bir seri yakalamak için çok deneme yaptığınızı biliyorum.Ne yazık ki herkesin saç sorunu,yapısı,ihtiyacı farklı olduğu ve dönemlere göre değiştiği için kimseye şiddetli bir tavsiyede bulunmam doğru olmayacaktır.

*Loreal-Elseve Arginine Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan*


Şampuan seçimi noktasında önerebileceğim şey kepek/yağlanma/boya-röfle/kırılma gibi ana konulardaki ihtiyacınıza göre araştırma yapmanız ve satın almanız.
Saç kremi ise özellikle kuru ve işlem görmüş saçlar için hayati önem taşıyor; öyle olmasa bile kireçli sularla kuruyan saçlar için gerekli olduğunu düşünüyorum.Ben uzunca süredir tek marka ile devam ediyorum ve son derece de mutluyum;
Loreal Elseve Arginine Şampuan ve Saç Kremi
Dökülmelerimin fazla olduğu bir sonbahar döneminde başladım ve hala devam ediyorum.Bu bitirdiğim kaçıncısı olacak bilmiyorum ama daha iyisini denemez isem değiştirmeyi düşünmüyorum.
Elseve Arginine Direnç Serisi saç dökülmemi gerçekten de kesmişti;sonrasında uyguladığım bakımlarla da istediğim hale getirebilmiştim.
Ancak dökülmemin son derece az olduğunu ilave etmeliyim.

Elseve Arginine Serisi saçı yeniden yapılandırıp zayıf saçları korumak üzerine geliştirilmiş.Saçın büyümesini kökünü besleyerek yapıyor.Saçın dayanıklılığını artırmak için gereken bileşenlere sahip deniyor.

Saçlarda genel bir toparlanma ve parlaklık dışında dökülmeye etkisi fazla değil gibime geldi.Sonuçta dökülmenin kaynağı nedir oradan başlamak lazım.Ciddi dökülmesi olanlar kesinlikle bitkisel şampuan kullanmalı ve yeme düzenine dikkat etmeli.

Loreal-Elseve Arginine Direnç Dökülme Karşıtı Saç Kremi



Saç kremi ise çok hoşuma gitti; saniyeler içinde yumuşattı kuru saçlarımı; bu açıdan çok beğendiğimi söyleyebilirim.Elseve Arginine serisi kullanmamın sebebi de saç kremidir.İstediğim kadar yumuşak ve yağlandırma yapmadı çünkü miktarını az tuttum.
Sonuç olarak saç kremi için şampuanını aldım ve ikisinden de sadece Toni&Guy için vazgeçebilirim.Onun da saç kremi çok iyiydi :)
İkisini kampanyalı olarak 13 TL ye almıştım bir hafta kadar önce.Dipleri yağlı uçları kuru saçlılar için bu ikiliyi tavsiye ederim...
Görüşürüz:)

20 yorum:

  1. Bu seriye bayılıyorum.Şampuan ve kreme ek aynı seriden saç dökülmelerine karşı yoğun bakım spreyini de kullanıyorum. İlk kullanımda saç dökülmemi durdurdu.Özellikle mevsimsel dökülmelerde artık tek kullanacağım seri budur...http://trendyandfriendly.blogspot.com/2013/03/loreal-elseve-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spreyini kullanmadım bak ; elimdekiler bitince deneyebilirim:)
      Dur bakayım ne yazmışsın...

      Sil
  2. Bu seriyi hiç denememiştim şans verebilirim, bu arada Tony Guyin şampuanını denediniz mi peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tony&Guy şampuanını deneme fırsatım olmadı,ancak şampuan konusunda hemen hemen hepsi aynı görevi üstleneceğinden yüksek meblağ verme taraftarı değilim,o sebeple almadım,ama maske ve saç kremi konusunda acımıyorum:)

      Sil
  3. Selammm...çekilişime katılmak ister misin? http://www.cosmodemo.blogspot.com/2013/04/veeeeeilk-cekilisimi-yapyorum.html

    YanıtlaSil
  4. HC sac ürünleri mi bunu mu tavsiye edersiniz ?
    ozlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HC saç bakımı için kür olarak yapılıyor,haftada iki üç kere,,
      Bunlar ise günlük yıkamaya yönelik..
      Yani şampuan krem bazem çok fark etmeyebilir ama hc kesinlikle edecektir..

      Sil
  5. sürekli yeni moda
    ürünler çıkıyor ama kullanmak ne derece sağlıklı araştırmak lazım

    YanıtlaSil
  6. Nerelerdesin geri döön :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onoooorrrummmm dönücem inşallahhh :):) ama evlenme arifesindeyim ev bul eşya bul derken yemin billah vakit bulamıyorum bi de çalışıyorum malum :) ama mutlaka devam edeceğim kısmet nasip inşallah maşallah :):)

      Sil
  7. ben saç kırıkları için elseve i kullanıyodum ama diplerine sürdüm ama sürülmemesi gerekiyomuş sanırım saçları döküyomuş artık sürmüyorum hala dökülür mü acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç kırıkları için piyasada gördüğün herhangi bir spreyin onları onarmayacağını sadece geçici olarak yumuşatıp daha az belirgin olmalarını sağlayacağını üzülerek belirtmek isterim.Saç diplerine içinde kimyasal olan herhangi bir ürün sürmemelisin..bu saç derine ve köklerine zarar verir ama kullanmayı bırakınca sıkıntı olmaz..Yalnız saç diplerine sıktığın o ürün sadece saçını yağlandırır dökülmeye neden olmaz,,,
      Kırıkların varsa doğal yağlarla saç bakımı yapmalısın,saç dibinden beslenir..
      Uçlarına sıktığın şeyler ise kırıkları doldurmaz,üzgünüm..

      Sil
  8. Güzel bir yazı olmuş tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel anlatmışsın Elseve gerçekten süper bir şampuan..

    YanıtlaSil
  10. Ben bu serinin sadece sampuanini kullandim saclarim asiri dokuluyordu %80 dokulmeyi azaltti fakat kepek yapti saçımı. Ama birakmak istemiyorum da sampuani cunku hep daha guclu ve parlak gosteriyor kepek için bir çozumu olan var mı

    YanıtlaSil
  11. Arkadaslar bu saç kreminin üstünde dipten uca uygulama yazıyor ama saç diplerine uygulamak ne kadar doğru ? Yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  12. Saç dökülmesine karşı olan serinizi kullandım ama saçım ina ılmaz dökülüyor daha kötü oldu saçım tutam tutam elimde kalıyor ilk kez saçımın böyle döküldüğünü görüyorum hayatımda psikolojim bozuldu en ucuz şampUan bile bu kadar dökmez saçı.

    YanıtlaSil
  13. kıvırcık saçlı olup kullanan varmı elseve bu ürününü ?

    YanıtlaSil
  14. elseve bu ürününü kıvırcık saçlı olupta kullanan varmı ? nasıl bir halde bırakıyor saçı güzel oluyormu

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)