Mart 22, 2013

Vichy Termal Su İle İlgili Görüşler

Vichy Termal Su Hakkında

Vichy'nin herhangi bir ürünü ile tanışıklıklığım olmamıştı.Taa ki eczanemden yaptığım yüklü La Roche alışverişinden sonra bana denemem için işte bunu verdikleri zamana kadar :)

bu termal suyun içinde nadir bulunan mineraller bulunuyor.Bu saf ve mineralli su sayesinde ciltteki tahrişler azalıyor,rahatlatılıyor.Kullanımı sonrasında daha parlak bir cilt ve üzerine sürülecek bakımı daha kolay kabul edecek bir doku oluşturuyorsunuz.
Deniyor:)

İçerik:SU ve mineraller-Demir  - Magnezyum  - Manganez - Silisyum – Kalsiyum, Floritler, Orthofosfatlar, Bakır, Amonyum, Sodyum, Alüminyum, Bromin, Potasyum, Hidrokarbonlar, Kloritler.
Gazlı sprey şeklinde olan bu ürünü temizliğimizi yaptıktan sonra yüzümüze püskürtüyoruz;ıslak bırakıyor.Serinleten bir su perisi kendisi...Kullanım kolaylığı gayet güzel,
Kullanım amacı ise bir kaç tane; Vichy Termal Suyu'nu makyaj sütünüzden sonra son bir temizlik için kullanabilir;Cilt kuruluğu ve gerginliğiniz varsa yatıştırabilir,
Termal su şifası ile canlılık kazandırabilirsiniz...


Benim net görüşüm ise cildi kızarık,hassas olanlar için direnç oluşturabilecek bir ürün olduğu ve piyasada pek çok muadili bulunduğu.Evde Lush'un Tea Tree Tonic'i,Yves Rocher'in aynı marifetteki spreyi var mesela...Vichy'nin bunu piyasada benim de böyle bir ürünüm olmalı diye düşünerek çıkardığını sanıyorum.
Satış fiyatı internette ortalama 25 TL.
Hediye olduğundan severek kullanıyorum ama bir daha almama gerek olacağını sanmıyorum;)
Avene termal suyu için çok iyi diyorlar,onu denemeyi düşünüyorum.

Not: Çeşme sularının ne kadar klorlu ve mikrobik olabileceğini biliyorsunuz;bu tarz bir ürün ile bitiş yaparak en sından gerçekten faydalı bir suyu yüzümüzde tutmuş oluruz.Makyaj veya krem yapmasak bile yüzümüzü her yıkadığımızda kullanabiliriz;ama illa Vichy olsun diye bir düşünceniz olmasın.

Sevgilerimle:)

9 yorum:

  1. ben bu termal suları yazın kullanmayı çok seviorum en çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim doğru noktaya parmak bastın,yazın gergin ve kuru cildi rahatlatmak için kullanılması mantıklı olur:)

      Sil
  2. şu termal su akımına bir kapılamadım canım ben,bir yerden başlamam lazım anlaşılan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaza doğru başlamamak için sebep göremiyorum ama avene tavsiye ediyorlar , sen oradan kapıl ben geliyorum :)

      Sil
  3. vichy çok beğendiğim sevdiğim bir marka denemek istedim açıkçası...

    bu arada bloğumda çekilişim var katılırsanız çook sevinirim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben bunun temizleyici özelliği olanını kullanmıştım (Vichy Purete Thermale Solution Micellaire) ve çooooook memnun kalmıştım.Bunu sevidysen onu mutlaka dene derim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vichy dünyasında henüz geçiş yapmamıştım ama dün aqualia isimli nemlendiricisini ve akne yapmayan güneş kremini aldım; bakalım onları beğenirsem devam etmeyi düşünebilirim bahsettiğin seriye:)

      Sil
  5. ben vichy güneş kremi almıştım paket halınde içinde termal su da vardı benim cildim yağlı ben açıkçası faydalı olduğunu söyleyemiyorum ama kuru ciltleri bilemem bu kadar para vereceğinize gülsuyuda kullanabilirsiniz bu arada aldığım güneş kremi su bazlı olduğu için çok az onu da tavsiye etmem en iyisi babe alın :)))

    YanıtlaSil

Aramızda yorum yapmadan duramayan kimler ;)